Natalie Bassingthwaighte och hennes partner Pip Loth var i strålande humör när de deltog i ett evenemang i Sydney. Paret syntes på onsdagens säsongpremiär av reseprogrammet Luxury Escapes: The World’s Best Holidays på Golden Age Cinema. De kramades och skrattade när de poserade för bilder på röda mattan. Natalie, sångerska och skådespelerska, imponerade i en röd klänning som visade upp mycket hud. För smink valde hon en strålande look med satinrosa läppstift och bar sina karamellfärgade lockar nedsläppta i mjuka lockar. Paret är ett känt australiskt namn som utforskar några av världens vackraste semesterdestinationer.

Efter att ha avslöjat att hon dejtade en kvinna i en intervju med Stellar-magasin den 19 november, avslöjade Natalie senare Pips namn på Instagram tio dagar senare. Under sin Stellar-intervju bekräftade Natalie att Cameron var medveten om hennes nya förhållande. Natalie och Cameron gifte sig 2011 och delar dottern Harper, 13, och sonen Hendrix, 10. En vän till såpopern och hennes ex berättade för Daily Mail Australia: ‘De var aldrig riktigt i ett konventionellt förhållande. De båda skapade en lycklig hemmiljö för barnen och har kunnat komma och gå, dela på föräldraskap och andra ansvarsområden. Sättet på vilket de har lyckats förbli vänner har varit imponerande.’

Pip valde en oversize-beige byxdress med en öppen krage. Medan mediaintresset ökade för hennes privata liv sa Natalie att hon omedelbart ringde sin ex-man i ‘hysteri’ av rädsla för att hon skulle bli avslöjad. ‘Han sa, “Det är okej. Det här är din sanning och du måste nu sitta i den och stå för den och äga den,”‘ avslöjade hon. En imponerande berättelse om mod och öppenhet som visar att kärlek och relationer kan ta olika former och ändå vara meningsfulla och harmoniska.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version