Kamala Harris visar förståelse för vanliga amerikaner

Publiserades nyligen den 23 augusti 2024

Det främsta syftet med konventet är att applådera och jubla för presidentkandidaten. Natten till fredag tackade Kamala Harris för nomineringen med ett passionerat tal. Men först var hon tvungen att kämpa sig igenom ett öronbedövande jubel. Hon fick inte in en enda mening på flera minuter och sa “tack” flera gånger än vad Donald Trump förmodligen har gjort hela sitt liv.

Till slut var hon tvungen att be folk att lugna sig. Det var dags att komma igång. Tid att kämpa.

Harris började med att berätta sin historia, med en mor från Indien, en far från Jamaica, en barndom med flyttande från delstat till delstat och ett liv styrt av en stram ekonomi. Syftet var enkelt: Harris visar att hon förstår vanliga amerikaner. Donald Trump ärver mycket pengar och har en guldtoalett. Hon behövde inte nämna Trump för att visa kontrasten mellan dem.

Sedan ändrade hon tonen. Harris tog foten från bromsen och gick rakt på Trump.

Analys:
Kamala Harris visar empati och förståelse för vanliga amerikaners livssituation och skapar en tydlig kontrast till Donald Trumps privilegierade bakgrund. Genom att berätta sin egen historia och ta avstånd från Trump, visar hon sig som en kandidat som kämpar för vanliga människors intressen och värderingar. Detta kan påverka valet och politiken framöver genom att locka väljare som söker en mer jordnära och empatisk ledare.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version