Mike Tyson laddar upp mot Jake Paul inför höstens boxningsspektakel

Hetsen inför höstens boxningsspektakel intensifieras hela tiden, Mike Tyson laddar upp mot Jake Paul med marijuana och magiska svampar. Matchen mellan 58-årige Mike Tyson och 27-årige Jake Paul är planerad att äga rum den 15 november i Texas. Tyson pratar om sin uppladdning inför matchen och sina förberedelser med droger, vilket har väckt stor uppmärksamhet.

Tyson, även känd som The Baddest Man on the Planet, har tre VM-titlar och 44 knockouts på 50 segrar i sin karriär. Å andra sidan har Jake Paul tio segrar på elva matcher, varav sju är genom knockouts. Matchen förväntas bli spännande och många är nyfikna på hur den kommer att sluta.

Tyson är övertygad om att han kommer att kunna vinna matchen och att Jake Paul inte tidigare har mött någon som honom. Han pratar även om sitt alter ego som jagar honom i livet och hur han måste ta fram sin hänsynslösa sida för att ha en chans att vinna.

Det är en match som väcker stort intresse och spänning, och många är nyfikna på att se hur det kommer att gå för de två fighters. Med deras olika stilar och erfarenheter kommer det att bli en match att minnas.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version