Den senaste utvecklingen i dejtingapparnas värld: Hur försöker de locka till sig användare och överleva i en tuff marknad? Tinder förlorar användare och ägaren Match Group genomför personalnedskärningar för att spara pengar. Samtidigt vänder allt fler unga användare ryggen åt digital dejting.

Lyssna på vår podcast för att ta reda på hur dejtingbranschen kämpar för att återuppfinna sig själv, och om den nya dejtingappen som bara kan användas en dag i veckan. Med gästerna Ellen Hagström, näringslivsreporter, och Olivia Brask, redaktör för SvD Kompakt.

Dagens story produceras av Svenska Dagbladet och distribueras av Acast. Hitta podcasten genom att söka efter “Dagens story” eller klicka på länkarna för att lyssna på de senaste avsnitten.

Analys: Podcasten ger insikt i hur dejtingbranschen anpassar sig till förändringar och utvecklar nya strategier för att locka användare. Det kan vara intressant för lyssnare att förstå hur trender inom digital dejting kan påverka deras liv och ekonomi, samt vilka appar som kan vara värda att prova eller undvika.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version