Katie Holmes i en elegant höstoutfit i New York City

Katie Holmes sågs i en chic höstoutfit i New York City på torsdagen. Den Rare Objects-regissören hade på sig en svart genomskinlig blus som var unbuttoned för att visa upp hennes bröst. Hon lade till khakibrallor som var lite för stora med en brun läder Khaite-väska över axeln. Modeikonen hade också på sig svarta platta strappy Miu Miu-skor med söta rosetter på toppen och solglasögon med sköldpaddsskalramar. En vit- och orange bokväska låg också över hennes axel när hon tittade på sin mobiltelefon. Denna syn kom bara en dag innan hennes dotter Suri Cruise’s Labor Day-helguppehåll från Carnegie Mellon University i Pittsburgh. Den privata högskolan har måndag ledigt från lektioner eftersom det är en federal helgdag.

Måndagen under arbetsdagen är Suris första lediga dag från sin nya skola. Efter det har hon Thanksgiving-vecka ledigt från universitetet och sedan ett juluppehåll. Mamman kommer att besöka på Family Weekend på skolan den 27-28 september. Holmes berättade för magasinet Town & Country förra månaden att hennes 18-åriga dotter kommer att studera skådespel och dans. Den frånskilda barnet till Tom Cruise – som betalar den 65 000 dollar årliga undervisningen som en del av sin skilsmässa från Katie – har över 100 teaterkonstklasser att välja mellan i den prestigefyllda School Of Drama. Vissa involverar yoga, sång, dans och Alexander Technique. DailyMail.com har lärt sig att det också finns en klass som heter Stanley Kubrick And His Films där hennes far Toms sexkultfilm Eyes Wide Shut med dåvarande frun Nicole Kidman från 1999 kommer att undersökas. Kubrick-klassen tittar på många av regissörens filmer.

Analys:
Artikeln handlar om Katie Holmes och hennes dotter Suri Cruise som navigerar genom Suris första år på Carnegie Mellon University. Det ger insikt i deras personliga liv och följer deras dagliga liv och händelser. Det visar också hur kändisar hanterar familjeliv och karriär samtidigt. Genom att följa deras berättelse kan läsarna få en inblick i hur pengar och berömmelse påverkar deras beslut och val i livet. Detta kan påverka läsarnas syn på kändisar och deras livsstilar. Katie Holmes är chic i en genomskinlig svart blus i NYC… innan dotter Suri Cruise’s Labor Day-paus från CMU

En analys av Katie Holmes och hennes dotter Suri Cruise’s Labor Day-paus från CMU. Katie Holmes sågs nyligen i en chic och genomskinlig svart blus i New York City innan hennes dotter Suri Cruise tog en paus från CMU. Det verkar som att Suri kommer att delta i flera teaterföreställningar, och det finns redan spel på schemat som Suri troligtvis kommer att prova på eftersom hon var en del av sina high school-uppträdanden. En av dessa har att göra med Mary-Kate Olsen och en annan kretsar kring passagerarna på Titanic. Dessutom finns det en klass vid CMU som heter Stanley Kubrick And His Films där hennes far Toms sexkultfilm Eyes Wide Shut med dåvarande hustrun Nicole Kidman från 1999 kommer att undersökas. Det verkar som att det finns en hel del intressanta och spännande saker på gång för Katie Holmes och hennes familj under denna paus.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version