John Guidetti imponerar på träningarna med AIK och tränare Mikkjal Thomassen ger honom beröm. Den 32-årige anfallaren har haft sin bästa träningsvecka i år enligt Thomassen och förväntas påverka lagets resultat positivt framöver. Guidetti själv är optimistisk och tror att han kommer bli ännu bättre med mer träning och speltid.

En annan spelare som tränade hårt under veckan är Thomas Isherwood, men enligt Thomassen är det osannolikt att han kommer att debutera i helgens match. Isherwood behöver mer tid för att anpassa sig till lagets spelstil och teknik innan han är redo för matchspel.

Det har även spekulerats om att Rui Modesto är på väg att lämna AIK för Udinese. Sportchefen Thomas Berntsen har inte bekräftat eller förnekat dessa rykten. Transferfönstret stänger snart och det återstår att se om det blir några sista minuten-övergångar för AIK.

Dino Besirovic, som skadade sig i senaste matchen mot Djurgården, räknar med att vara tillbaka på planen inom två till tre veckor. AIK fortsätter att förbereda sig inför kommande matcher med förhoppningen om att kunna prestera på topp och ta hem viktiga segrar.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version