Oasis fans har skickats in i en frenesi när de behandlades med oupptäckta versioner av bandets mest ikoniska låtar, bara timmar innan en vild rusning efter biljetter till den historiska återförenings-turnén.

För att fira 30-årsjubileet av gruppens debutalbum Definitely Maybe släpptes en deluxe-version av skivan på fredagen, komplett med tidiga inspelningar gjorda av Gallagher-bröderna på Monnow Valley Studios.

De helt nya formaten inkluderar speciellt gjorda vinylversioner och en begränsad upplaga av blå kassetter.

Det innehåller också spår från den förkastade originalinspelningssessionen på Monnow Valley Studios, tillsammans med outtakes från det definitiva albumet som spelades in på Sawmills Studios i Cornwall.

Albumet inkluderar också en outgiven demoversion av Sad Song, som har Liam Gallaghers sång.

Paketet innehåller även helt ny konst av originalkonstnären Brian Cannon för Microdot och originalomslagsfotografen Michael Spencer Jones.

Efter att ha skrivit om denna artikel kan man dra slutsatsen att Oasis är tillbaka och fansen har chansen att uppleva deras ikoniska låtar på ett nytt sätt. Med en kommande turné och nya versioner av deras klassiska låtar, är det en spännande tid för både musikälskare och investerare. Genom att vara medveten om sådana återföreningar och utgåvor kan man till och med hitta investeringsmöjligheter inom musikindustrin. Det är viktigt att vara uppdaterad och följa med i trender för att kunna göra kloka finansiella beslut.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version