Elin Härkönen och Anthony Yigit i TV4:s “The Challenge”

Elin Härkönen och Anthony Yigit deltog i TV4:s program “The Challenge” som nyförlovade, men har nu gått skilda vägar. Trots att de var kära under inspelningen, har de nu separerat. Elin berättar att det känns konstigt att se sig själv vara kär i någon man inte längre är tillsammans med, men att hon ser det som en del av sin historia.

Beskedet om deras separation kom förra året, och Elin har hunnit bearbeta situationen. Hon ser nu att de inte var menade för varandra och att båda har gått vidare.

Elin mådde dåligt och var utbränd under inspelningen av programmet, men mår nu mycket bättre och ångrar inte att hon deltog. Hon har arbetat på sig själv och känner sig starkare.

När det gäller kärlekslivet säger Elin att hon fokuserar på kärlek till vänner och familj, men att det inte finns någon romantisk relation för tillfället. Hon har bearbetat sitt breakup genom att fokusera på sig själv och älskar sitt liv just nu.

I framtiden vill Elin fortsätta utvecklas både karriärmässigt och ekonomiskt. Hon siktar på att köpa en större lägenhet och investera utomlands. Hennes framtidsplaner ser ljusa och hon är redo att ta sig an nya utmaningar.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version