Erling Braut Haaland och Ole Ertvaag, två av de största namnen inom fotboll och investeringar, har gått samman och skapat ett gemensamt företag i Luxembourg. Detta företag äger en “bilsamling” värd 33 miljoner kronor, enligt deras senaste årsredovisning.

Haaland äger 60 procent av företaget, medan Ertvaag äger 40 procent. Vid slutet av 2023 hade företaget tillgångar på 2,83 miljoner euro, motsvarande 33 miljoner kronor. Hela summan representerar värdet på deras imponerande bilsamling.

Även om företaget förlorade cirka 460 000 kronor förra året, visar deras satsningar på näringseiendomar och exklusiva bilar att de är beredda att ta risker för att öka sina tillgångar.

Analyserat i sin helhet visar denna artikel att även framgångsrika idrottsmän och investerare som Haaland och Ertvaag inte är immuna mot risker och förluster. Det är viktigt att vara medveten om sina investeringar och att diversifiera sin portfölj för att minska risken för ekonomiska förluster. För den genomsnittliga personen är det viktigt att lära sig av dessa framgångsrika individer och att vara försiktig med sina egna ekonomiska beslut.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version