Spencer Matthews fullbordade precis 30 maratonlopp på 30 dagar genom den jordanska öknen. Här är hans berättelse om den tuffa utmaningen och hur han överlevde.

Spencer Matthews, känd från Made In Chelsea, har just avslutat en välgörenhetstrek i Jordanien som var en ödmjukande upplevelse för honom. I denna resa genom öknen saknades allt lyx och bekvämlighet, vilket var en viktig del av utmaningen. Spencer berättar om den hårda verkligheten att överleva i den jordanska öknen med begränsad tillgång till mat och vatten.

Att genomföra en ultramarathon över 30 dagar är en sällsynt bedrift, och Spencer är tacksam för att han klarade sig utan att bli sjuk. Trots de hårda förhållandena, inklusive brist på rinnande vatten och toaletter, lyckades Spencer fullfölja sitt mål.

Att klara av att springa över 1 300 kilometer på 30 dagar krävde en enorm viljestyrka och fysisk uthållighet. Spencer mötte många utmaningar och smärtor under vägen, men hans förmåga att återhämta sig imponerade honom.

Efter att ha korsat mållinjen och avslutat denna utmaning öppnades en ny del av Spencers liv. Han har inte planerat nästa utmaning ännu, men han är tacksam för stödet från sin familj och fru Vogue under denna resa.

Spencer har också samlat in pengar för Global’s Make Some Noise, en organisation som stödjer välgörenhetsorganisationer som Childhood Tumour Trust, Suicide&Co, samt utbildningsorganisationer ATF och Playskill. Om du vill donera, besök Spencer Matthews Challenge-raising site.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version