Leah Remini och hennes man Angelo Pagan ska skiljas efter 21 års äktenskap – så vad kommer att hända med deras förmögenhet? Pagan, en skådespelare och restauratör som äger en populär brunchplats i Los Angeles med Reminis styvfar, har en beräknad nettovärde på 25 miljoner dollar. Samtidigt spelade Remini huvudrollen i den populära tv-serien The King Of Queens från 1998 till 2007 och tjänade enligt uppgift nära 400 000 dollar per avsnitt för de sista två säsongerna. Det är för närvarande okänt om Remini och Pagan skrev under ett äktenskapsförord, vilket lämnar frågan om hur deras tillgångar kommer att fördelas. Remini och Pagan meddelade gemensamt sin vänliga separation på torsdagen – bara en vecka efter att hennes vän Jennifer Lopez ansökte om skilsmässa från Ben Affleck.

Paret träffades först 1996, två år innan hon började sin stjärnroll i den långvariga tv-serien The King Of Queens tillsammans med Kevin James. De hade ett scientologiskt bröllop i Las Vegas 2003, ett decennium innan de båda lämnade Scientologikyrkan tillsammans med Reminis mor. Året de gifte sig köpte Remini en herrgård i Studio City-området i Los Angeles, och sålde den senare för 9 300 000 dollar i juli i år. Samtidigt äger Pagan brunchstället Vivian’s Millennium Cafe med Reminis styvfar George Marshall. Studio City är känt som en enklav för Hollywood-proffs, och restaurangen har varit en favoritplats för dem under Pagans och Marshalls ledning. Vad gäller skådespeleri är det för närvarande okänt hur mycket Remini samlar in i royalties från omvisningar av hennes populära show The King Of Queens.

Efter att showen avslutades 2007 har Remini medverkat i flera filmer och släppt en bästsäljande memoar. Pagan är också skådespelare och har medverkat i flera filmer. Paret medverkade också i realityshowen Leah Remini: It’s All Relative i två säsonger tillsammans med familjemedlemmar. Remini och Pagan offentliggjorde sin separation i en gemensam uttalande och betonade att de fortfarande betraktar varandra som bästa vänner.

Analyser: Artikeln handlar om skilsmässan mellan Leah Remini och Angelo Pagan, deras förmögenhet och hur deras tillgångar kan komma att fördelas. Den beskriver deras karriärer, egendomar och offentliga uttalanden om separationen. För läsaren ger den insikt i deras privatliv och ekonomiska situation, samtidigt som den ger en inblick i Hollywoods innersta kretsar och hur skilsmässor kan påverka både personliga och ekonomiska förhållanden.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version