Rita Ora visade upp sin tonade fysik i en skimpy grön bikini när hon poserade för heta bilder som delades på Instagram på lördagen från hennes soliga semester. Sångerskan, 33, visade upp sin otroliga figur i bikinin när hon dök upp från ett glittrande blått hav. Rita accessoriserade med gröna örhängen och gröna midjeband, guldarmband och kristallhalsband. I en annan bild njöt Rita av en uppfriskande skiva vattenmelon, och visade återigen upp sin figur i en bikini. Bikinin var också grön, men i en mattare, khaki nyans, och Descendants: Rise Of Red-skådespelerskan bar samma smycken.

Rita skrev i bildtexten till inlägget: “Hur kan jag sammanfatta den senaste månaden i ett inlägg? Och när kunde du ha mer än 10 foton i ett inlägg? Detta är mycket bra nyheter för mig.” De extra fotona inkluderade Rita på gymmet, på en yacht, i en klubb och i en fantastisk genomskinlig lila klänning. Inlägget kommer efter att Rita fick pulserna att rusa när hon gick utan bh i en djärv genomskinlig topp för en middagsdejt på onsdagskvällen – dagar efter sin vågade prestation på Manchester Pride.

Den djärva modeuttalandet kommer precis efter att sångerskan färgade scenen rosa på Manchester Pride på lördagen när hon lekte runt i en metallisk bh och shorts. Rita förtrollade publiken med en högeffektiv föreställning fylld med vågade dansrörelser. Hon bar en rosa och lila unik dubbel-bh med rosa, guld och gröna shorts och klackstövlar.

Rita har inte släppt musik sedan januari, istället fokuserar hon på sin skådespelarkarriär och sitt nya företag, en hårvårdslinje. I januari släppte Rita låten Shape Of Me, den fjärde och sista singeln från sitt tredje studioalbum You & I. Rita är känd för hitlåtar som Black Widow, med Iggy Azalea, For You med Liam Payne, Let You Love Me och Anywhere. I juli medverkade Rita i Descendants: The Rise Of Red, den fjärde filmen i Disneys Descendants-franchise. Rita spelade Drottning av Hjärtan och spelade mot China Ann McClain och Rodgers & Hammersteins Askungen-skådespelare Brandy och Paolo och Montalban.

Analys: I denna artikel beskrivs Rita Oras senaste semesterbilder och hennes modiga modeval. Det ger en inblick i hennes personliga liv och karriär, inklusive hennes nya satsningar inom skådespel och företagande. För läsare kan detta ge inspiration eller underhållning och visa hur kändisar som Rita Ora hanterar både arbete och fritid.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version