Pete Wicks om att signa upp för Strictly Come Dancing: “Jag älskade det!”

Pete Wicks har erkänt att han behövde övertalas för att anmäla sig till den nya serien av Strictly Come Dancing. Medan han inte var en fan av showen, så övergavs den före detta TOWIE-stjärnan, 35, för att anmäla sig till BBC One-showen av sin manager och nära vän Sam Thompson. Pete avslöjade på deras podcast Staying Relevant att han aldrig trodde att han skulle delta i showen, men efter att ha gett det en chans älskade han det verkligen.

Under träningen har Pete njutit av det men ångrar att han lät kostymavdelningen ha fria tyglar. Han är orolig för vad tittarna kommer att tycka när han intar dansgolvet framför miljoner tittare. Fansen har varit missnöjda med årets lineup och det har uppstått kontrovers kring hur professionella dansare lär kändisarna dansa.

Zara McDermott har gett sin åsikt om Petes nya look inför hans debut på Strictly. Tidigare i månaden bröt Zara tystnaden efter att det bekräftades att Pete hade anmält sig till den senaste serien av showen. Trots deras nära vänskap har Pete tagit plats i Strictly-lineupen trots chockerande rapporter om Zara som uppträdde med ett ‘frakturerat’ ben efter en skada under träningen.

Efter att ha sett på videoklipp av Graziano Di Primas misshandlande beteende har Zara uttryckt sin glädje över att Pete ska delta i showen och stöttar honom fullt ut. Hon hoppas att ingen ska gå igenom samma sak som hon gjorde och ser positivt på Petes deltagande. Samtidigt har hon gett sitt stöd till Pete och ser fram emot att se honom glänsa på dansgolvet.

Analyserat nedbrytet: Artikeln handlar om Pete Wicks som tidigare var tveksam till att delta i Strictly Come Dancing men som nu älskar det. Det har varit kontrovers kring showen och professionella dansares beteende. Zara McDermott har gett sitt stöd till Pete trots sina egna negativa erfarenheter. Sammanfattningsvis handlar artikeln om Pettens deltagande i showen och stödet han får från vänner och fans.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version