Miljövänlig laserteknologi revolutionerar ytanbehandling – Experttips från Asator

Miljövänlig laserteknologi har revolutionerat ytanbehandling och fått rosten att bokstavligen försvinna. Kjetil Moberg, daglig ledare och ägare av Asator AS, berättar att lasern har förändrat branschen med sin enkelhet, effektivitet och miljövänlighet. Han nämner att de följer NORSOK-standarden för alla sina uppdrag.

Den 7 september håller Asator en öppen dag där besökare kan ta med sig föremål eller bildelar för gratis rostborttagning med laserteknologi.

Laserteknologin som Asator använder kombinerar hög precision med kraftfull rengöring utan att skada ytan. Den effektivt tar bort rost, färg och andra föroreningar utan behov av slipmedel eller kemikalier.

Helle Moberg, marknadsförare på Asator och aktiv i bilklubben i Bergen, framhåller att laserteknologin representerar framtiden inom ytanbehandling. Hon visar entusiastiskt upp före- och efter-bilder av ett avgassystem som ser helt nytt ut efter en behandling med laser.

Asators laserteknologi har många användningsområden, från rostborttagning på fordon till industriell utrustning. Den är allsidig och effektiv, vilket gör den till ett värdefullt verktyg inom olika branscher, inklusive bil- och maritima sektorn.

Förutom ytanbehandling erbjuder Asator också utbildning och support till kunder som köper deras lasersystem. Utbildningen är skräddarsydd för varje kunds behov och syftar till att säkerställa att kunderna kan dra maximal nytta av sin investering.

Analyserat på ett enkelt sätt: Laserteknologin från Asator är en revolutionerande och miljövänlig metod för effektiv ytanbehandling. Genom att erbjuda gratis rostborttagning på öppen dag visar de upp teknologins kraft. Med allsidiga användningsområden och grundlig utbildning för kunder, kan Asator vara en värdefull partner för både privatpersoner och företag som söker effektiva och miljövänliga lösningar för ytanbehandling.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version