Brad Pitt och Ines de Ramon gör röda mattan-debut tillsammans på filmfestivalen i Venedig

I en överraskande vändning dök Brad Pitt och Ines de Ramon upp på röda mattan tillsammans för första gången under filmfestivalen i Venedig. Paret, som ryktas ha varit tillsammans i nästan två år, har undvikit offentligheten men bröt trenden genom att visa upp sin kärlek inför premiären av Pitts film “Wolfs”. De poserade tillsammans med George Clooney och Amal Clooney, vilket skapade stor uppmärksamhet.

Debutfotona visar Pitt och Ines de Ramon strålande på den röda mattan, vilket har fått fansen att spekulera om parets framtid. Ines de Ramon, en framstående smyckesdesigner, har tidigare varit gift med TV-stjärnan Paul Wesley och skilde sig 2022 efter tre års äktenskap. Brad Pitt, å andra sidan, har haft kända relationer med Jennifer Aniston och Angelina Jolie, den senare är fortfarande i en pågående skilsmässa med skådespelaren.

Denna oväntade offentliga framträdande har fått fansen att spekulera om parets relation och framtida planer. Detta bekräftar att även kändisar har sina komplicerade kärleksliv och att ingen är immun mot förändringar och överraskningar i livet, oavsett hur offentliga eller privata de är.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version