Lucy Fallon är gravid med en flicka! Skådespelerskan, 28 år, som spelar Bethany Platt i ITV:s såpopera, meddelade att hon väntar sitt andra barn med sin fotbollsspelare pojkvän Ryan Ledson förra månaden. Och på söndag delade Lucy den spännande nyheten att hennes son Sonny Jude skulle få en lillasyster. I Instagram-klippet sågs tv-stjärnan och partner Ryan Ledson stirra på sina telefoner med Oasis ‘Songbird som spelade i bakgrunden. I slutet av videon visades sedan en rosa babydress med texten ‘lillasyster’.

Det kommer efter att Lucy meddelade att hon väntade. Delade en bedårande video till Instagram tidigare denna månad, Lucy avslöjade att hon var ‘halvvägs där’ medan hon höll om sin lilla bebismage. Tv-stjärnan och Ryan, 26 år, mittfältare för Preston North End, välkomnade sitt första barn, Sonny Jude, i januari 2023. Med Sonny kunde paret ses när de läste en bok med barnet, innan kameran klippte till ett positivt graviditetstest och en ultraljudsbild. Lucy och Ryan träffades genom vänner tillbaka 2017. Tv-stjärnan avslöjade nyligen att hon vill ha två till barn, men det verkar som om Ryan kommer att behöva övertygas.

Pratade om framtiden på ITV’s Drama Queens i april, sa mittfältaren: ‘Kanske en till’ medan Lucy protesterade: ‘Två till’. Ryan invände: ‘En till för mig, typ’. Lucy fick sista ordet när hon tillade: ‘Två till. Jag har livmodern’. Skådespelerskan öppnade också upp om sin frustration över att Ryan ännu inte har friat. Lucy delade: ‘Jag tror att alla tror att att vara med en fotbollsspelare kommer att innebära massor av glamorösa saker – men Ryan är verkligen, verkligen normal. Han är en vanlig kille från Liverpool. Jag är inte förlovad. Det har faktiskt blivit lite av ett löjligt skämt nu, men jag tror att ju mer jag pratar om det, desto längre tid kommer det att ta. Kanske måste jag sluta prata om det och då kommer det att hända… kanske.

Skådespelerskan återvände till sin roll som Bethany Platt på ITV1-såpan i början av detta år och nu har hennes karaktär slagit sig ihop med advokaten Dee Dee Bailey (Channique Sterling-Brown) för att ta reda på vad som hände med Lauren Bolton. Bethany, journalist och självutnämnd detektiv, återvände till showen förra året eftersom manusförfattarna ansåg att hennes karaktär var avgörande för att berätta historien om Laurens öde. Stjärnan fick ett telefonsamtal från en producent förra april som bekräftade att en groomingplot skulle föra tillbaka henne in i historien. Lucy är en av de få personer som har känt till Laurens öde i månader, men hon har varit tvungen att hålla hemligheten från sina närmaste och kära.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version