Brad Pitt och George Clooney showade på filmfestivalen i Venedig ● Läs om deras nya filmprojekt och galna gageryktet

Skådespelarna Brad Pitt, 60 år, och George Clooney, 63 år, bjöd på en underhållande show på filmfestivalen i Venedig. De berättade om sitt nya filmprojekt “Wolfs” och förnekade rykten om galna gager. Filmen är en actionkomedi där de spelar “wolfs” som städar upp efter olagliga händelser. Trots att de avskyr varandra måste de samarbeta.

Det var en upplevelse för alla inblandade att jobba tillsammans, enligt skådespelerskan Amy Ryan. Austin Abrams, känd från serier som “The Walking Dead” och “Euphoria”, berättade att det var utmanande att ligga nästan naken på golvet under inspelningen.

George Clooney skämtade konstant om Brad Pitts ålder och att det var roligt att jobba med en veteran. Även om filmen påminner om 70-talets “buddy”-filmer tar de det som en komplimang.

Filmen kommer endast att ha en kort biopremiär i USA innan den släpps på streamingtjänsten Apple TV+. Trots att det förnekas att de fick 35 miljoner dollar var i gage, pratar både Clooney och Pitt varmt om strömningstjänster som gör filmen tillgänglig för fler.

Den allvarliga frågan om Joe Bidens avhopp från presidentvalet diskuteras också. Clooney spelade en viktig roll i debatten och är stolt över utfallet med Kamala Harris som demokraternas motkandidat till Donald Trump. Det är en spännande tid och en ljus framtid, enligt Clooney.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version