Katie Gaudreaus tragiska förlust: Bröderna Johnny och Matthew Gaudreau dödade i olycka

Uppdaterad 19.15 | Publicerad 19.00

Planen var att det skulle bli hennes lyckligaste helg i livet. Dagen innan sitt bröllop mottog Katie Gaudreau i stället beskedet att hennes bröder blivit dödade.

Det var i torsdagskväll som Johnny och Matthew Gaudreau blev påkörda av en misstänkt rattfyllerist när de var ute och cyklade i sin hemstat New Jersey. De båda bröderna dog i samband händelsen och har sörjts av en hel värld.

Dagen efter skulle de ha varit marskalk på sin syster Katies bröllop. Johnny Gaudreau blev 31 år gammal och var en stor NHL-stjärna och hann representera Calgary Flames och Columbus Blue Jackets.

Under sin sista säsong i Flames stod han för 115 poäng på 82 matcher och slutade tvåa i NHL:s poängliga bakom Connor McDavid. Den två år yngre brodern Matthew hade inte en lika framgångsrik hockeykarriär. Han gjorde bland annat en säsong med Tyringe i hockeyettan 2020/2021.

29-åringen väntade barn med sin fru Madeline när han dog. En insamling för att hjälpa änkan startades och den har redan nått upp i 505 000 dollar, cirka fem miljoner kronor.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version