Priyanka Chopra och Nick Jonas såg så förälskade ut på en familjebrollop under helgen. Paret var närvarande på bröllopet för Nicks svägerska Daniele Jonas syster Kathleen Deleasa till Nick Mirchuk. Läs om deras kärleksfulla ögonblick här.

Priyanka och Nick såg fantastiska ut när de poserade tillsammans på bröllopet. Priyanka bar en svart ärmlös klänning och matchade den med hängande platinaörhängen. Nick såg också snygg ut i en rosa randig kostym och en vit skjorta. De var verkligen i centrum för uppmärksamheten under ceremonin.

Vid ett annat tillfälle, på premiären av The Good Half, visade paret ännu en gång upp sin kärlek. Priyanka var klädd i en genomskinlig topp och svarta shorts medan Nick var klädd i en beige blazer och höga byxor. Filmen markerade Jonas första ledande roll och premiärvisades på Tribeca Film Festival.

Under den glamorösa natten saknades parets tvååriga dotter, Malti Marie. Men Jonas delade sällsynt inblick om flickan på röda mattan. Han berättade att han måste vara mer försiktig med vad han säger eftersom hon nyligen lärt sig att säga “Oh my God”. Jonas hyllade också sin fru Priyanka för hennes bidrag till filmen, och berättade att han litar fullt ut på hennes åsikt som en briljant skådespelerska och producent.

Detta är en kort sammanfattning av artikeln som handlar om kändisparet Priyanka Chopra och Nick Jonas och deras närvaro vid olika evenemang. Från bröllop till filmpremiärer visar artikeln deras kärlek och stöd för varandra. Det ger en inblick i deras personliga liv och hur de balanserar karriär och familj. För fansen ger det en intim titt på deras relation, medan för investerare kan det visa på deras popularitet och påverkan på marknaden.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version