Legendariska DJ och producenten David Guetta sätter rekord istället för att skapa dem efter att ha sålt sin Miami Beach-lägenhet för 16 miljoner dollar.

Guetta, 56, satte ett nytt märke för högsta pris betalt per kvadratfot och i Miami Beach historia och näst högst i länet när han släppte sin lägenhet på Setai Hotel and Residences.

Hitmakaren, som har samarbetat med artister som Black Eyed Peas, Pitbull, Rihanna, Lady Gaga och Ariana Grande, köpte fastigheten från miljardären Richard LeFrak för 9,5 miljoner dollar 2018.

Hans lägenhet ligger på 37: e våningen på Setai, en femstjärnig hotellfastighet i Miami Beach, och har utsikt över staden, stranden och havet.

Platsen är utrustad med tre sovrum – var och en inklusive ett personligt badrum – samt motoriserade skärmar och en wraparound-balkong.

Under Guettas år på bostaden gjordes uppgraderingar av interiören av den kända italienska arkitekten och designern Piero Lissoni.

Det har också två master-sviter med kingsize-sängar och – naturligtvis, för en musikmogul – högkvalitativa högtalare överallt.

Affären förmedlades av Eloy Carmenate, Mick Duchon och Joshua Winarick från Corcoran som förde den hemliga köparen.

Michael Wisenfeld, också från Corcoran, representerade Guetta.

Setai Hotel är en het fastighet i Miami Beach, med 22 av sina 40 våningar som erbjuder lägenheter, med flera tvåvåningslägenheter.

Det inkluderar också ett anlagt resortområde, trädgårdar, fitnesscenter, tre pooler och 24-timmars valet- och säkerhetstjänster.

Personer som säljer andra enheter på Setai Hotel begär priser från 2,1 miljoner dollar till 14,9 miljoner dollar, med hyror från 16 000 till 84 000 dollar per månad.

Nyheter kommer samtidigt som det nyligen avslöjades att Guetta har utökat sin familj.

DJ:n, 56, avslöjade att han och flickvännen Jessica Ledon, 32, välkomnade sitt första barn tillsammans – en son.

Den franskfödda skivproducenten delade ett gemensamt Instagram-inlägg med skådespelerskan på söndagen och meddelade den glada nyheten tillsammans med ett hjärtevärmande familjefoto.

Paret – som nyligen njöt av en dag på stranden i Miami – avslöjade också sitt nyfödda ovanliga namn i bildtexten, där det står: ‘Kärleken är i luften. Välkommen Cyan.’ Namnet betyder ‘ljusblå-grön’.

Guetta delar också två barn med sin ex-fru Cathy Lobé, 56. De har en dotter, Angie, 16, och en son, Tim Elvis, 19.

Deras familj, vänner och följare tog snabbt till kommentarerna för att gratulera paret, med Davids son som bekräftade barnets kön genom att skriva, ‘Lillebror kommer att vara stark!’ tillsammans med en röd hjärta-emoji.

Donald Trumps dotter Ivanka kommenterade, ‘Så vackert! Jag är så glad för er båda.’

Holländska DJ:n Tiësto tillade, ‘Jag är så glad för er båda!! Grattis bror!’

De annonserade graviditeten vid Latin GRAMMY Awards i Sevilla, Spanien, i november, när David kärleksfullt placerade sin hand på Jessicas babybula.

Jessica visade upp sin blomstrande babybula i en genomskinlig grön klänning med halterneck och huva.

David såg glad ut när han kramade sin skådespelerska flickvän.

Paret började dejta 2015, och det rapporterades att David hade gett den brunett skönheten ett löfte ring istället för en förlovningsring, eftersom han ‘inte längre tror på äktenskap’.

David och hans ex Cathy var gifta från 1992 men bestämde sig för att gå skilda vägar 2014; Cathy hade varit en viktig affärspartner under DJ:ns karriär.

Paret skildes på ett vänligt sätt och uppfostrar sin son och dotter tillsammans.

Davids utmärkelser inkluderar två Grammy Awards, en American Music Award och en Billboard Music Award, och förra året sålde han sina låtar till Warner Music för en niosiffrig summa.

Den franska DJ:n tjänade ungefär 100 miljoner dollar (£72 miljoner) på affären, som även täcker hans framtida inspelningar.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version