Det pågår en intern evakuering i Slettebakken menighets eldresenter på grund av en brand i byggnadens konstruktion. Ingen är skadade och nödtjänsterna är på plats för att bekämpa branden, enligt information från Vest politidistrikt.

Enligt vaktkommandör Jostein Steinsland-Hauge vid 110-centralen brinner det i en del av konstruktionen, men brandmannskapen arbetar med att släcka punktvis och har god effekt. Byggnaden är uppdelad i brandceller och boende har evakuerats till andra delar av byggnaden där det inte brinner.

Även om det inte syns några lågor eller mycket rök, har brandmannskapen evakuerat åtta lägenheter och upptäckt värme i väggarna. Enligt polisen påverkar inte detta biltrafiken eller spårvagnstrafiken i området.

Branden är nära att vara under kontroll, men har ännu inte bekräftats som släckt. Situationen på platsen verkar vara under kontroll enligt vaktkommandören.

Rökdykare är på väg in för att assistera.

Analys:
En brand i Slettebakken menighets eldcenter har resulterat i en intern evakuering och insatser från nödtjänsterna. Trots att ingen skadades, har åtta lägenheter evakuerats och brandmannskapen arbetar med att bekämpa branden. Situationen verkar vara under kontroll och påverkar inte trafiken i området. Det är viktigt att följa utvecklingen och vara medveten om eventuella risker för liknande incidenter i framtiden.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version