Gavin And Stacey’s Mathew Horne set for Christmas special filming with James Corden

Mathew Horne, känd som Gavin i den populära BBC-sitcomen, syntes äntligen på inspelningsplatsen för den kommande julspecialen på torsdagen. Efter en berömd fejd har Mathew återförenats med James Corden, som spelar Smithy, för första gången.

Skådespelaren hoppade direkt in i inspelningen när han filmade en cykelolycka med sin skärmsfru Joanna Page, även känd som Stacey. Även Rob Brydon (Uncle Bryn) syntes tillbaka på plats för att filma scener för andra gången i rad.

Corden, som regisserade inspelningen och ännu inte hade börjat filma själv, sågs prata med Mathew på hans första dag tillbaka.

I bilderna ser vi Mathew i beige byxor och en blå vadderad jacka, tillsammans med en hjälm när han förbereder sig för cykelscenen.

Känd som ‘Gavalar’ och ‘Smithster’ verkade det inte finnas någon spänning mellan James och Mathew på plats, trots deras fejd för många år sedan. De återförenades för en julspecial tillbaka 2019 och Mathew avfärdade ryktena om en fejd.

Efter att båda insisterade på att det aldrig funnits någon fejd mellan dem återförenas de nu igen för den sista episoden av sitcomen som ska sändas i jul.

Analys: Artikeln handlar om Mathew Horne och James Cordens återförening på inspelningsplatsen för en kommande julspecial. Trots en tidigare fejd har de två skådespelarna enligt artikeln lagt sina meningsskiljaktigheter åt sidan för att jobba tillsammans igen. Det visar på hur relationer och samarbeten kan förändras över tid och hur viktigt det är att kommunicera och lösa konflikter för att kunna fortsätta samarbeta framgångsrikt.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version