Lauryn Goodman har blivit kallad en lögnare efter att hon gjorde sin debut på onsdagens Celebs Go Dating. Influencern, 33 år gammal, dök upp i programmet och blev mycket känslomässig när hon pratade om sitt tidigare kärleksliv med den engelska fotbollsspelaren Kyle Walker. En källa nära Kyle berättade för MailOnline att Lauryn ljög när hon berättade för Celebs Go Dating-coacherna att hon hade romantiska relationer med den gifta Kyle Walker före faderskapsskandalen. Källan sa: “Kyle och Lauryn var aldrig romantiskt involverade. Kyle har varit med sin barndomskärlek, Annie, sedan de var 16 år, och Lauryn är väl medveten om detta faktum. Varje antydan från Lauryn att Kyle är hennes ‘ex’ är helt enkelt falsk. Hennes försök att skapa en annan berättelse visar en uppenbar brist på respekt för Kyles fru och deras barn som är oskyldiga parter i denna situation.”

Manchester City-stjärnan – som delar fyra barn med sin fru Annie Kilner – var inblandad i en faderskapsskandal tidigare i år när det framkom att han hade fått sitt andra barn med Lauryn. Han avslöjades dramatiskt som far till Lauryns andra barn, 13 månader gamla Kinara, fyra år efter att de välkomnade en son, Kairo. Lauryn brast i gråt när hon diskuterade sitt svåra kärleksliv i Channel 4-programmet och berättade för experterna Anna Williamson och Paul Carrick Brunson att hon aldrig kommer att förlåta Kyle. Hon sa gråtande: “Jag är så arg på honom. Jag vet inte om jag någonsin kommer att förlåta honom. Jag känner att jag är i överlevnadsläge. Jag är alltid stressad. Jag är så van vid kaos i mitt liv och jag behöver lite lugn. Jag går in i giftiga relationer. Människor tror förmodligen att jag är en hemförstörare och går efter andra människors män, men det kunde inte vara längre från sanningen. Jag har varit en skugga av mig själv på sistone och jag vill hitta Lauryn igen. Mitt förtroende för människor är noll.” Scenen väckte oro bland vissa tittare som sa att hon verkade mycket känslomässig och kanske inte var redo att börja processen att dejta på byrån ännu. De skrev på Twitter: “Jag vet inte riktigt hur jag ska känna inför detta. Lauryn har stora förtroendeproblem och har troligtvis fortfarande några känslor för Kyle.” “En dejtingbyrå verkar inte som något hon behöver just nu. #CelebsGoDating” “Om hon är så skadad, var är omsorgen och varför är hon med i programmet då? #celebsgodating.” Hon berättade om sin historia med Kyle: “Jag har känt Kyle sedan jag var i början av 20-årsåldern, vi var vänner vid den tiden – han gillade mig alltid. Men jag visste att han hade en flickvän vid den tiden. Han höll allt mycket åtskilt från henne.” Lauryn avslöjar ingen ånger efter affären med Kyle: ‘Mina barn är min värld’

I sin första TV-intervju sedan nyheten bröt, insisterade Lauryn känslomässigt att trots allt rabalder har hon inga ånger.

Lauryn delade: ‘Jag kan inte säga att jag har några ånger eftersom mina barn är min värld. De skulle inte vara här, de skulle inte vara som de är…’

Hon fortsatte med att förklara att hon deltar i E4: s Celebs Go Dating eftersom det var ‘helande’ för henne mitt i dramat.

Programmet på E4 ser kändisar gå med i en dejtingbyrå i ett försök att hitta sann kärlek. Matchmakers parar dem med icke-kändispartners och kamerorna fångar varje romantiskt eller pinsamt ögonblick.

Lauryn berättade: ‘Jag funderade på om det var rätt tid att vara med i Celebs Go Dating. Å ena sidan sa folk “du är inte över din ex, Kyle”, men å andra sidan sa folk “nu är så bra tid som någonsin”.

‘Jag ville bara komma tillbaka där och börja försöka läka från allt och se processen… Det var en riktigt intensiv process så jag var väldigt nervös över det.’

Analysera: Lauryn har gått igenom mycket offentligt drama efter sin affär med Kyle och deras rättsliga strider. Trots detta fokuserar hon på att hela och fortsätta sitt liv, särskilt för sina barns skull. Att delta i en datingshow kan vara hennes sätt att gå vidare och hitta kärlek. Ibland måste man ta svåra beslut för att kunna läka och gå vidare, oavsett vad andra människor tycker eller säger. Det är viktigt att prioritera sitt eget välbefinnande och lyssna på sitt hjärta för att kunna navigera genom livets svårigheter. Det är inte lätt, men jag måste klura ut det och se till att jag är den bästa versionen av mig själv för att ge till mina barn. Lauryn har också tryck Lauryn på hennes kommentarer om att inte ha några ånger, och frågade om det var något hon önskade att hon hade gjort annorlunda. Lauryn erkände: ‘Ingen är perfekt i livet och i backspegeln är en underbar sak. Det finns kanske saker jag skulle ändra, men vi är där vi är.’ Förra månaden påstods det att Kyle överväger att ta ut en trakasseringsorder mot Lauryn för att skydda de fyra unga barn han har med sin fru Annie. Lauryn, tvåbarnsmamman, som av en domare kallades ‘svår, orimlig och krävande’ under sin strid om underhåll för barn, tar ofta käftsmällar åt sin ex-make och hans familj på sociala medier för hela världen att se. Två advokatfirmor har påstått rått honom att han har skäl att vidta åtgärder, och fotbollsspelaren sägs ‘noga överväga alternativ’. I parets strid om underhåll för barn förra månaden, kritiserade domare Edward Hess Lauryn för att medvetet orsaka lidande för Kyles fru. Men sedan domen har det bara blivit värre för fotbollsspelaren, enligt källan. ‘Det har blivit värre med historier som dyker upp varje dag och Lauryn som regelbundet lägger upp på sina sociala medier,’ berättade källan för The Mirror. ‘Det har blivit omöjligt för Annie och barnen att ignorera.’ De tillade: ‘[Kyle] får råd om vilka som är hans bästa alternativ, även om han verkligen inte vill behöva ta sådana steg.’ Annie kastade tidigare ut Kyle från deras £3,5 miljoner stora familjehem i Cheshire efter att ha upptäckt att han hade blivit far till ett andra barn med Goodman. Men i april sägs Kyle ha varit vid Annies sida när hon födde deras fjärde son, som paret döpte till Rezon. Annie meddelade i januari att hon tog ‘lite ledigt’ från sitt äktenskap, men de sägs nu arbeta genom sina problem.

Analys:
Artikeln handlar om en konflikt mellan Lauryn, hennes tidigare make Kyle och Kyles nuvarande fru Annie. Lauryn har blivit kritiserad för sitt beteende och påstås orsaka problem för Kyles familj. Kyle överväger att vidta juridiska åtgärder mot Lauryn, och situationen verkar vara komplicerad och påverkar alla inblandade. Det finns en bakgrund av konflikter, trakasserier och familjeproblem som påverkar alla inblandade parters liv och relationer. Det är en komplex situation som kräver noggrann hantering för att lösa konflikten och förbättra relationerna mellan de berörda parterna.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version