Camille Cottin tar Venedig med storm – kometkarriär och en dramakomedi som sätter relationsfrågor i fokus

Camille Cottin, den franska skådespelaren som har blivit en stor stjärna efter sin roll i “Ring min agent!”, har nu tagit Venedig med storm. Hon har inte bara delat ut ett hederspris till Sigourney Weaver utan också presenterat en dramakomedi om tre väninnor i Lyon som utforskar olika syn på romantisk kärlek. Frågan är om förälskelse är nödvändig för en lång relation.

I filmen “Tre väninnor” spelar Camille Cottin rollen som Alice, en gymnasielärare som tror att hon kan leva utan romantisk låga. Men genom filmens gång får vi se hur hennes övertygelse utmanas. Genom att skildra otrohet och svek mellan nära vänner på ett lättsamt sätt, väcker filmen intressanta moraliska dilemman.

Camille Cottin berättar att hon fortfarande är passionerad när det gäller sitt jobb och älskar att ta risker, men ibland får hon betala ett högt pris. Hon erkänner att hon kan bli besatt av sitt arbete, precis som hennes rollfigur i “Ring min agent!”.

I en tid där metoo har förändrat spelplanen för den franska filmbranschen, är det viktigt att fortsätta att arbeta för förändring. Camille Cottin betonar att det inte finns någon straffrihet i konstens namn och att det är viktigt att visa att alla ska behandlas med respekt.

Genom att utforska intima frågor och moraliska dilemman i sina filmer, bidrar Camille Cottin till en viktig diskussion om relationer och samtycke. Hennes engagemang och passion för sitt arbete gör henne till en av de mest intressanta skådespelarna att följa i dagens filmvärld.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version