Alba August: En stjärna på teaterscenen och i musikvärlden

Alba August är inte bara en begåvad skådespelerska utan även en talangfull musiker. Just nu är hon aktuell i dramakomedin ”Closer” på Kulturhuset Stadsteatern där hon spelar rollen som Alice. En före detta strippa som dras in i en komplicerad historia om kärlek, sex, lögner och ensamhet.

Men Alba August är inte bara en scenkonstnär, hon är också en musiker. Hon har skrivit musik till pjäsen och släpper en ep med tre låtar, varav en är huvudspåret i föreställningen. Det intressanta är att hon för första gången sjunger på svenska i dessa låtar, vilket ger en ny dimension till hennes konstnärskap.

Förutom sin karriär på scenen och i studion, väntar Alba August även sitt första barn med stjärnproducenten Pontus Winnberg. Trots de tidiga bekymren under graviditeten, mår hon nu bra och ser fram emot den nya livsfasen. Hon inspireras av sin egen mamma, som kombinerade en framgångsrik karriär med att vara en närvarande förälder.

Alba August är en mångsidig och talangfull konstnär som fortsätter att imponera på både teater- och musikscenen. Hennes berättelse visar att det är möjligt att följa sina drömmar och lyckas i både karriären och privatlivet. Med en stark vilja och passion för sitt arbete, har Alba August skapat en framgångsrik och inspirerande karriär för sig själv.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version