Andreas Stockenberg avslöjar sina inre demoner och kämpar med att hitta balans – Här är hans berättelse om att övervinna motgångar och hitta tillbaka till lyckan.

Andreas Stockenberg har nyligen berättat om sina svårigheter och inre kamp med Göteborgs-Posten. Han beskriver en tid av självmisshandel och självömkande, där han kämpade med att hitta motivation och glädje i sitt tränarjobb. Trots att han hade privilegiet att jobba med sin hobby kände han sig utmattad, överviktig och otillräcklig.

Efter att ha lämnat sitt tränarjobb i Amo på grund av personliga problem och inre konflikter, fann Stockenberg en ny möjlighet och hopp hos Önnereds som huvudtränare. Han berättar om hur han har kommit tillbaka till sig själv och mår nu mycket bättre.

Genom att öppet dela med sig av sin resa och sina känslor, visar Stockenberg att det är möjligt att kämpa sig igenom motgångar och hitta tillbaka till lyckan. Hans historia är en påminnelse om att det är viktigt att ta hand om sin mentala hälsa och söka hjälp när det behövs.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version