En tragisk arbeidsulykke har nylig funnet sted på Laksevåg, der en mann ble funnet livløs og senere erklært død. Ulykken, som politiet beskriver som en fallulykke, skjedde antageligvis fra et stillas. Nødetatene rykket ut etter melding om hendelsen, men til tross for hjerte- og lungeredning kunne ikke mannen reddes.

Det tragiske utfallet av denne ulykken understreker viktigheten av helse og sikkerhet på arbeidsplassen. Arbeidstilsynet og mannens arbeidsgiver er varslet, og politiet har igangsatt undersøkelser for å avdekke årsaken til ulykken.

Den avdøde mannen, som politiet opplyser har utenlandsk opprinnelse, etterlater seg nærmeste pårørende som er blitt varslet. Undersøkelser tyder på at mannen befant seg i lav høyde på stillaset før ulykken inntraff, og det vil bli utført obduksjon av liket.

Dette tragiske hendelsen bør minne oss alle om viktigheten av sikkerhet på arbeidsplassen og hvor sårbare vi kan være i farlige arbeidsmiljøer. Våre tanker går til den avdødes familie og venner i denne vanskelige tiden.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version