Chrishell Stause drar nu in en stor Hollywood-stjärna i sitt reality-TV-bråk med sin Selling Sunset-nemesis Nicole Young.

I hennes senaste sociala medieattack mot sin medstjärna och fastighetskollega som blivit fiende, taggade Chrishell, 43, australiensiska skådespelerskan Nicole Kidman.

Det pågående fejden mellan Chrisell och Nicole Young, 38, visade åter sitt fula tryne i den explosiva nya säsongen av den populära Netflix-serien som hade premiär förra fredagen.

Förutom skvaller medan kamerorna rullar har de glamorösa fastighetsmäklarna på Oppenheim Group perfektionerat konsten att lufta all sin out-sända TV-drama kvällen innan en ny säsongs släpp.

På tisdagen delade Chrishell, en favorit bland fans och hedersaustralier, en skärmbild av US Netflix Top 10 TV Shows-kategorin på strömmande tjänsten.

Den visar Nicoles saftiga nya mordmysterium The Perfect Couple på första plats, med den åttonde säsongen av Selling Sunset på andra plats.

Chrishells ansikte är återigen den marknadsförande bilden för den nya säsongen av den mest sedda obearbetade TV-showen i världen.

“A Nicole I actually don’t mind being next to,” skrev Chrishell som bildtext på sin Instagram Stories, vilket visade hennes leende ansikte bredvid Hollywood-stjärnans.

Hon avslutade meningen med en kärlekshjärt-emoji och en retande tunga-emoji.

Den senaste sociala medieattacken kommer bara två dagar efter att Chrishell berättade för E! News att det inte finns någon chans till försoning mellan henne och Young.

De båda fastighetsmäklarna från Los Angeles har försonats tidigare, men de kommer inte göra det igen enligt Chrishell.

“Absolut inte,” sa Stause till E! i en ny intervju.

“Jag tycker att hon har bevisat vilken orm hon är.”

De två fastighetsmäklarna har krockat sedan Nicole anslöt sig till Netflix reality-showen på heltid 2022, även om de gjorde tillfälliga försoningar efter att blondinen bad om ursäkt för att ha interagerat med en homofobisk Instagram-kommentar som gjordes om Chrishell.

Chrishell och den australiensiska musikern G Flip gifte sig i maj 2023, med den Melbourne-födda ARIA-prisbelönta hitmakern som gjorde cameoroller i serien, och den amerikanska realitystjärnan som tog en roll i den ikoniska australiska såpopera Neighbours.

Det förälskade paret delar ofta sin tid mellan sina två hemländer, vilket gör den retsamma hälsningen till Nicole till Chrishells senaste tecken på kärlek för hennes adopterade andra hem.

Chrishell gick offentligt ut med sitt förhållande med G Flip, som är icke-binär och använder de/dem-pronomen, på en återföreningsavsnitt av Selling Sunset och har sedan dess varit en stark förespråkare för sin make och HBTQ+-gemenskapen.

“Jag försökte den här säsongen släppa allt och menade det verkligen, och det var inte förrän jag såg showen som jag såg hur intrigerande hon kunde vara. För ni har inte sett bevisen ännu, men jag har,” berättade Chrishell för E! News.

Samtidigt har den före detta Selling Sunset-stjärnan Maya Vander försvarat Young och insisterat på att hon “förtjänar en andra chans” för att ha gillat en “homofobisk kommentar” på Instagram.

Maya, 42, gjorde en överraskande cameo i den nya serien och besökte The Oppenheim Group-kontoren i Los Angeles precis i tid för en annan episk uppgörelse mellan de två kvinnorna – vilket såg Chrishell fortsätta att anklaga Nicole för att vara homofobisk.

“Jag hoppades att den lesbiska tjejen var borta i Australien den här säsongen och inte på våra skärmar. Vad hon än heter, jag glömde. Nicole, du ser bra ut!” kommenterade en användare på Nicoles Instagram, varpå Nicole svarade: “Tack!!” med en hjärt-emoji.

Nicole påstod senare att hennes ursäkt till Chrishell klipptes från säsong sju återföreningen men insisterade: “Det hände verkligen!”

I en exklusiv intervju med DailyMail.com om Nicoles handlingar delade Maya med sig: “Jag tror ärligt talat att det var missförstånd, för enligt vad jag förstår sa någon en kommentar på Instagram som definitivt stödde Nicole och inte pratade snällt om Chrishell, och Nicole gillade naivt kommentaren.

“Men jag tror inte att hon verkligen menade att gilla kommentaren om hat mot Chrishell.” Selling Sunset: Maya avslöjar den verkliga dramat bakom kulisserna

Maya, en av stjärnorna i Selling Sunset, avslöjade den verkliga sanningen bakom dramat som utspelar sig på skärmen. Trots att realityshowen ger en intensiv bild av intriger och konflikter på kontoret, avslöjade Maya att verkligheten bakom kamerorna är mycket annorlunda. Hon berättade att fastighetsbranschen faktiskt är flexibel och att det mesta av dramat som visas på TV är regisserat för att locka tittare.

Maya diskuterade också den pågående fejden mellan Bre Tiesi och Emma Hernan, och avslöjade att allt är möjligt i reality-tv. Hon betonade vikten av att inte sprida lömska rykten och att fokusera på att bygga upp varandra istället för att riva ner varandra.

Analys: Maya ger en insikt i den verkliga världen bakom reality-tv och uppmanar till att inte låta sig luras av dramat på skärmen. Hon visar att det är viktigt att vara medveten om vad som är verkligt och vad som är konstruerat för underhållning. Detta kan påverka hur vi ser på reality-tv och hur vi interagerar med varandra i våra egna liv. Nyckeln till framgångsrik investering: Hur du kan maximera din avkastning på aktiemarknaden

Att investera på aktiemarknaden kan vara en lönsam affär om du vet hur du ska maximera din avkastning. Genom att förstå marknadstrender, göra noggrann forskning och ta rätt beslut kan du öka dina investeringar avsevärt. I denna artikel kommer vi att titta på några strategier för att hjälpa dig att nå framgång på aktiemarknaden.

En av de viktigaste faktorerna att överväga när man investerar är att diversifiera sin portfölj. Genom att sprida ut dina investeringar över olika branscher och tillgångar kan du minska risken för att förlora pengar om en viss sektor underpresterar. Det är också viktigt att regelbundet utvärdera din portfölj och göra justeringar efter behov.

En annan viktig strategi är att hålla sig informerad om marknadsnyheter och trender. Genom att vara medveten om vad som händer på marknaden kan du fatta mer informerade beslut om dina investeringar. Det kan också vara till nytta att konsultera med en finansiell rådgivare eller investeringschef för att få ytterligare insikt och expertis.

Slutligen är det viktigt att ha tålamod och en långsiktig strategi när det gäller investeringar. Att försöka tidvattna marknaden eller göra snabba vinster kan vara riskabelt och leda till förluster. Genom att ha ett långsiktigt perspektiv och hålla fast vid din strategi kan du öka dina chanser till framgång på aktiemarknaden.

I slutändan är framgångsrik investering en kombination av forskning, strategi och tålamod. Genom att följa några enkla riktlinjer kan du maximera din avkastning och nå dina ekonomiska mål på aktiemarknaden. Så se till att vara informerad, diversifiera din portfölj och ha tålamod – det kan göra hela skillnaden för din ekonomiska framgång.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version