Investeringar i kändisar – Helen Flanagan avslöjar hemligheten bakom sin nya pojkvän och chockar publiken

Helen Flanagan upplevde en pinsam situation när hon introducerade sin nya pojkvän för en Celebs Go Dating-agent på tisdagen. Den före detta Coronation Street-stjärnan, 34 år gammal, avslöjade sin nya man för receptionisten Tom Read Wilson efter att ha debuterat honom i måndagens avsnitt. Skådespelerskan chockade tittarna förra veckan när hon avslöjade att hon hade en hemlig pojkvän trots att hon deltog i reality-datingprogrammet. Stjärnan erkände att hon hade dejtat Robbie Talbot, 44 år gammal, och hennes erkännande chockade hennes medspelare och programets dejtingexperter. Helen avslöjade för värdarna: ‘Jag tror att jag är kär i honom’ i ett tårfyllt erkännande.

Efter att ha gjort detta erkännande sa kärleksgurun Paul Brunson i en konfessionell: ‘Helen har inte bara slösat bort vår tid, utan även allas tid på dejterna. Vi behöver höra hela sanningen om varför hon har hållit detta från oss. Och om vi inte är nöjda med hennes svar är det dags för henne att lämna byrån.’ Tillbaka på kontoret avslöjade Helen: ‘Jag vet att jag inte kan dejta, men jag skulle vilja stanna kvar i byrån och kanske få lite terapi. För mig själv.’ Efter det började hon gråta när hon väntade på experternas beslut. De tackade henne för att hon var ärlig och berättade att de kan jobba med allt, innan Paul, som var den starkaste efter avslöjandet, gav henne en kram. Han sa till Helen: ‘Jag applåderar detta. Jag värderar detta. Detta är allt jag ville ha.’

Efter Helens uppriktiga erkännande har hennes nya man välkomnats till programmet och efter hans medverkan i måndagens avsnitt träffade den tidigare fotbollsspelaren några fler bekanta ansikten i tisdagens avsnitt. I avsnittet hade Robbie och receptionisten Tom en flirtig utväxling medan det nya paret satt i väntrummet.

I en tidigare episod, medan de satt på en lyxig restaurang, började Helen och Robbie prata om hur Coronation Street-stjärnan kunde förbättra sina matlagningsfärdigheter eftersom han erkände att hennes spaghetti Bolognese smakade ‘som kattmat’. Kommentarerna gjordes som en del av en utmaning satt av experterna – som hade gett dem i uppdrag att diskutera saker de inte gillar med varandra.

Helen och den före detta Ashford-assistanscoachen gick offentliga på Helens 34-årsdag i augusti. Helen delar Matilda, nio år, Delilah, sex år, och sonen Charlie, tre år, med sin ex, och förra veckan erkände hon att hon kände sig ‘osynlig’ under sin relation med fotbollsspelaren.

Analys: I detta inlägg diskuteras Helen Flanagans överraskande offentliggörande av hennes hemliga pojkvän och de reaktioner det väckte bland hennes medspelare och dejtingexperter. Genom att avslöja sin kärlek för Robbie Talbot på ett reality-datingprogram skapade hon en våg av känslor och förvåning. Artikeln ger en inblick i deras relation och de utmaningar de står inför, inklusive kritik av Helens matlagning och den spännande dynamiken mellan de två på programmet. Det visar också hur offentliga personer som Helen Flanagan navigerar genom sina personliga liv och relationer inför en publik. Det ger en underhållande och engagerande inblick i deras värld, samtidigt som det lyfter fram de verkliga mänskliga känslorna och konflikterna som uppstår i en kärleksfull relation.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version