Rebel Wilson stänger Toronto International Film Festival med stil i Hollywood

Rebel Wilsons film “The Deb” är inställd att avsluta Toronto International Film Festival (TIFF) trots hennes pågående rättsliga tvist med filmens producenter – och den australiska stjärnan firar i Hollywood-stil.

Skådespelerskan, 44 år gammal, och hennes fästman Ramona Agruma, 40 år, minglade med Selena Gomez och Pharrell Williams på Vanity Fair och Netflixs stjärnspäckade VIP-fest på Four Seasons Hotel på söndagen.

Skådespelare och regissörer, inklusive Anthony Mackie, Alicia Vikander och australiska Stranger Things-stjärnan Dacre Montgomery, festade tillsammans med Netflixs filmchef Dan Lin på den strömmande jätten och tidningens gemensamma fest.

Selena, 32 år gammal, deltog med sina Emilia Pérez-medstjärnor Karla Sofía Gascón och Zoe Saldaña efter att ha presenterat på den årliga TIFF Tribute Awards tidigare på söndagen.

Hon verkade helt förtjust över att få träffa Rebel när paret pratade entusiastiskt under evenemanget.

Den Who Said-sångerskan log från öra till öra när hon pratade med den australiska stjärnan.

Rebel introducerade sin fästman Ramona för Selena, och poserade senare med armen runt den berömda popsångerskan för festbilder.

Musikaliska komedin The Deb, som markerar Wilsons regidebut, kommer att visas på TIFF:s avslutningskväll den 15 september.

Rebel och Ramona valsade till en intim framträdande av Robbie Williams på festen, medan det lyckliga paret lyssnade på superstjärnan framföra sina hits “Better Man” och “Angels” för VIP-publiken.

“Vi älskar dig Robbie!” ropade Rebel ut i videor hon delade på sina Instagram Stories på tisdagen.

Den ensamstående mamman deltog i Cate Blanchetts samtal på söndagen och berättade för tidningen att hon ivrigt väntade på Michael Graceys visning av “Better Man” på måndagen.

“Jag är så exalterad över att se hur det blev,” sa hon med hänvisning till den CGI-apa som spelar Robbie Williams.

Det kommer efter att Rebel svarade tillbaka mot producenterna av sin film The Deb i en svordomsladdad rant efter att de stämde henne.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version