Cathy Freeman håller handen med en mystisk man under en intim promenad vid havet i Cairns på onsdagen, mindre än en månad efter att hon och hennes make på 15 år, James Marsh, meddelade sin separation.

Den australiska olympiska guldmedaljören, 51, gick på en strandpromenad med en oidentifierbar man på vad som verkade vara en romantisk getaway för paret.

Klädd i en khakifärgad linneklänning såg Freeman varje tum i semesterläge och accessorized med ett par orange sandaler och solglasögon.

Hon använde en underarmskrycka för att hjälpa henne gå medan hennes andra arm var utsträckt och höll mannen i handen.

Under tiden valde hennes mystiska man en rosa skjorta, grå shorts och en floppy-brämad hatt.

Han sågs promenera vid Freemans sida i ett par svarta slides och bar en khakifärgad väska nära sin torso.

Två dagar efter deras split i augusti sågs Marsh för första gången lämna en café i Brighton, Melbourne.

Den 49-årige höll en låg profil när han gick ut i en ljusblå hoodie och svarta trackbyxor.

Freeman och hennes frånskilda make släppte ett gemensamt uttalande den 16 augusti med nyheten att de skiljer sig och kommer att fortsätta att dela vårdnaden om sin 13-åriga dotter Ruby.

‘Efter 15 års äktenskap har vi tyvärr separerat. Vi fortsätter att dela vårdnaden och detta är vår största prioritet,’ lyder uttalandet, enligt Herald Sun.

‘Vi fortsätter att dela en professionell och arbetspartnerskap genom Estrella Sports Management.

‘Eftersom detta är en personlig fråga uppskattar vi mycket om du respekterar vår integritet och vi kommer inte att lämna några ytterligare kommentarer.’

Den ökända privata idrottsstjärnan har tidigare hamnat i rubrikerna för sitt kärleksliv.

Hon var i en långvarig relation med sin atletiktränare Nic Bideau, som hjälpte henne att vinna guld vid OS 2000 efter att deras relation tog slut.

Freeman var gift med sin första man, Alexander ‘Sandy’ Bodecker, från 1999 till 2003.

Hon gick sedan på att dejta australiensisk skådespelare Joel Edgerton innan de separerade 2005 och gifte sig med sin andra make, James Murch, 2009.

De välkomnade en dotter, Ruby, 2011.

I hennes memoarer avslöjade Freeman den chockerande nyheten att hon hade en affär med Edgerton under sitt äktenskap med Bodecker.

Den tidigare 400m-löparen berättade om ögonblicket hon berättade för sin nu före detta Bodecker att hon ‘träffade någon’.

‘Belysningen av kitteln vid Sydney-spelen var en dans jämfört med ångesten som pulserade genom mina ådror när jag lyssnade på Alexanders samtal,’ skrev hon.

‘Jag träffar någon,’ skrev Freeman om sin konversation med Bodecker.

Freeman gjorde sig ett namn när hon blev den första australiska ursprungsbefolkningen att vinna en guldmedalj på Samväldesspelen vid 16 års ålder.

Därifrån vann hon två fler guldmedaljer på Samväldesspelen 1994 och en silvermedalj vid OS 1996.

Hon kom först på världsmästerskapen 1997 i 400m-loppet och igen 1999.

År 2000 fängslade den australiska ursprungsbefolkningen nationen när hon tände den ikoniska olympiska kitteln vid invigningen av Sydney-OS.

Hon gick sedan vidare att vinna damernas 400-meterslopp på 49,11 sekunder under spelen.

Freeman avslutade till sist sin idrottskarriär 2003.

I analysen och nedbrytningen av denna artikel handlar det om Cathy Freemans personliga liv och separation från maken James Marsh. Artikeln ger en inblick i hennes tidigare relationer och hur händelserna har påverkat hennes liv och karriär. Cathy Freemans framgångar som idrottsman och hennes privata livs kampar är centrala teman i artikeln. Det är en berättelse om kändisskap, kärlek och förlust som visar att även de mest framgångsrika människorna kan ställas inför utmaningar i sina personliga liv.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version