Jennifer Lopez och Leah Remini har enligt uppgift ‘återkopplats nyligen’ under deras respektive skilsmässor. Medan de navigerar i slutet av sina äktenskap, hade superstjärnan, som ansökte om skilsmässa från Ben Affleck förra månaden på deras andra bröllopsdag, och Kevin Can Wait-stjärnan en ‘långt hjärtatill-hjärta’-konversation. I augusti chockade Remini internet efter att ha meddelat att hon och hennes långvariga make Angelo Pagan skulle skiljas efter 21 års äktenskap. Lopez och Remini hade ursprungligen fallit ut efter att hon inte dök upp på sångarens bröllop med Ben Affleck. Lägg till bränsle till elden, Reminis vän Michelle Visage antydde också att paret inte längre var vänner när hon frågades om de var BFFs.

En källa har dock berättat för Us Weekly att kvinnorna, båda 54 år, ‘kunde inte tro att de båda var mitt i en skilsmässa.’ ‘Leah och J.Lo band över den delade erfarenheten,’ tillade insidern. ‘Och befinner sig i början av att återuppliva sin vänskap.’ Paret var nära i många år tills deras ryktade fallande ut 2022. Enligt Page Six, kom de två stjärnorna i ett argument angående Lopez kommande äktenskap med Affleck vid den tiden. Remini hade uttryckt sina farhågor för Lopez, samtidigt som hon påminde om anledningen till deras första uppbrott några år tidigare: ‘För att han är självisk och inte är helt engagerad som partner.’ Efter bråket beslutade dock hitmakern On The Floor att ‘var så arg’ och bestämde sig för att ‘kapa alla band’ med Remini.

I augusti 2022 höll Lopez och Affleck en storslagen bröllopsceremoni i Georgia – efter att ha sagt ‘ja’ i Las Vegas en månad tidigare. Remini var märkbart frånvarande från vigseln, med källor som berättade för TMZ att Remini inte dök upp på grund av att hon tillbringade tid med sin dotter Sofia, som var på väg att börja college. Efter nyheter om att relationen mellan Lopez och Affleck var stenig, berättade en källa för Page Six att Remini ville ‘kontakta henne’ men hade inga planer på att säga ‘sa jag inte det.’ I slutet av maj berättade en insiderson till tidningen att Remini hade tagit kontakt och erbjudit sitt stöd. Paret träffades första gången 2004 när de deltog i en röda mattan-premiär när Lopez dejtade Marc Anthony. Paret gifte sig i juni samma år men skilde sig 10 år senare 2014 – och delar tvillingarna Max och Emme, 16 år.

Lopez – som gifte sig med Angelo Pagan 2003 – mindes att hon korsade vägar med Jennifer för första gången vid evenemanget när hon tidigare pratade med Entertainment Tonight 2018. ‘Så, vi gick på premiären och hoppades att hon skulle vara ful i verkliga livet,’ förklarade hon för tidningen. ‘Och sedan, när jag närmade mig henne, tänkte jag, “Jag hoppas det är ljuset. Kanske ser hon bara bra ut här,” och när jag kom närmare tänkte jag, “Åh fan, det är mycket ljus här och hon ser riktigt snygg ut.”‘ ‘Jag sa till och med det! Jag sa, “Varför fan? Varför är du så jävla snygg?” Och hon skrattade.’ ‘Sedan tänkte jag, “Åh, jag hoppas att hon är dum,” vet du? Jag tänkte, “Hon kunde vara dum!” Jag ville hitta något [fel med henne] och jag gjorde det inte…’ Leah tillade. Och under ett tidigare, gemensamt framträdande på The View, öppnade paret – som spelade i den romantiska komedin Second Act – också upp om deras vänskap. ‘Vi är mycket nära, som systrar är. Men på ett annat sätt än systrar är,’ delade Leah på showen, enligt Us Weekly. Jennifer Lopez och Leah Remini återupplivar sin vänskap och stärker banden (bildad år 2018)

Lopez uttryckte också, “Vi förstår varandras liv. Vi har liknande liv och liknande karriärer, och vi förstår nyanserna som andra människor inte förstår, så det har också bundit oss samman.”

Den tvåbarnsmamman beskrev skådespelerskan som “modig, omtänksam och generös”, medan Remini hoppade in och sa att Lopez var “kärleksfull, varm, starkt lojal, modig, modig, sann och autentisk.”

Analys:
Artikeln handlar om hur Jennifer Lopez och Leah Remini återupplivar sin vänskap och stärker sina band. De beskriver varandra med positiva ord som visar på deras nära relation och ömsesidiga respekt för varandras liv och karriärer. Detta visar på vikten av att ha starka och stödjande vänskapsrelationer i ens liv, vilket kan påverka ens välbefinnande och lycka positivt.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version