Nikki Garcia begär ensam vårdnad om sonen hon delar med sin frånskilda man Artem Chigvintsev i sin skilsmässoansökan – efter hans gripande för våld i hemmet.

Chigvintsev, 42 år, togs i förvar för att ha attackerat henne i deras hem i Napa, Kalifornien, på morgonen den 29 augusti – och den före detta WWE-stjärnan, 40 år, ansökte om äktenskapsskillnad på onsdagen vid Napa Superior Court.

Garcia har hänvisat till oundvikliga olikheter i skilsmässohandlingarna enligt TMZ och anger den 29 augusti som separationsdatum, dagen för gripandet.

Hon är öppen för att Artem får besöksrätt för deras son Matteo, fyra år.

Hon bad om att blockera domstolens möjlighet att bevilja underhållsstöd till någon av dem.

Bara dagar innan proffsdansaren placerades i handbojor firade paret sin andra bröllopsdag, med Chigvintsev som delade ett hjärtligt meddelande i ett Instagram-inlägg, ‘Grattis på bröllopsdagen min kärlek, kan inte se mitt liv utan dig. Du är allt för mig.’

På lördagen uppdaterade Chigvintsev sin Instagram-bio genom att åter lägga till sin frus namn, mindre än 24 timmar efter att ha tagit bort det.

Källor har nyligen berättat för DailyMail.com att Chigvintsev desperat försöker rädda äktenskapet.

Polisen kallades till parets 1,5 miljoner dollar stora hem i Yountville, Kalifornien, efter rapporter om ett bråk.

Källor sa att paret ringde 911 två gånger – först för att begära hjälp för en skada innan de ringde tillbaka och bad räddningspersonalen att inte komma.

Men på grund av ljuden av ett inhemskt bråk i bakgrunden, kom poliser från Napa Sheriff’s Department till parets lövrika grannskap ändå och tog den ryskfödda Chigvintsev med sig.

Han bokades in på Napa County Jail för grovt våld i hemmet kl 10:59 innan han släpptes mot en borgen på 25 000 dollar vid cirka 14:18.

En bokningsbild som släpptes av Napa County Sheriff’s office visade balsalstjärnan med en dyster min i en rutig skjorta och med en skäggig skägg.

Gripandet, som enligt uppgifter kom efter att Garcia kastade skor på sin man, ägde rum mindre än fyra dagar efter att paret firade ettårsdagen av sitt bröllop i augusti 2022 – med båda som markerade stunden på sociala medier.

Källor sa att Chigvintsev för närvarande är schemalagd att infinna sig inför rätten i Napa på tisdag över händelsen och kan inte lämna Napa County förrän fallet är löst.

Och nu sägs det att Artem är fast besluten att bevisa för frun Nikki att han ‘kan vara en förändrad man’.

Även om hon påstås ha förbjudit Artem från att träffa deras fyraåriga son Matteo utan tillsyn och letar efter en skilsmässoadvokat, har källor avslöjat för DailyMail.com att han är i ‘livets strid’ för att vinna tillbaka henne – särskilt nu när han har blivit bortvald från den kommande säsongen av DWTS.

‘Artem är mycket frustrerad och arg över att han inte blev ombedd att vara med på den här säsongen av Dancing with the Stars, och nu ser det ut som om han aldrig kommer tillbaka’, sa de.

‘Hans liv professionellt och personligen är och har vänts upp och ned.’

‘Han vet inte vad hans nästa steg är med Nikki, han har varit upprörd under lång tid och nu kämpar han för sitt liv för att rentvå sitt namn och vinna tillbaka Nikki, men just nu har han inte bestämt sig för vad han kan göra för att visa henne att han kan vara en förändrad man.’

‘De har för närvarande begränsad dialog med varandra.’

‘Om och när han ser Matteo, vill Nikki ha tillsyn. Hennes förtroende har kastats ut genom dörren och hon är mycket arg på Artem, han har en uppförsbacke framför sig. Hela situationen är en röra.’

‘Hon har försökt och försökt få det att fungera, men hon känner att skilsmässa är det enda alternativet. Det gör ont, men Nikki är en så stark kvinna, och hon gör vad som är rätt för henne och för Matteo.’

Även om Artem desperat försöker reparera sitt äktenskap, sägs Nikkis tvillingsyster Brie Garcia vilja att hennes syster lämnar honom för gott.

Tidigare i veckan sa en insidkälla nära den före detta WWE-stjärnan Brie, 40 år, att hon är ‘förkrossad’ över nyheterna om Artems gripande och vill att hennes tvilling inte ska ha något att göra med honom.

‘Nikkis syster Brie är förkrossad, chockad, besviken och bara ledsen över att detta hände,’ berättade de för DailyMail.com.

‘Hon älskar Artem, och att detta ska hända är så långt ifrån möjligheterna för personen som hon känner. Brie är mycket bekymrad över allt och finns där för sin syster till varje pris.’

De tillade: ‘Brie, som uppenbarligen är närmast Nikki, som alla skulle vara, säger till henne att lämna Artem, om det här är så illa som det verkar, och om det hände tidigare, när hon får reda på allt som hände, kommer hon att vara den första att säga till Nikki att lämna honom.’

Nikki och Artems tvååriga äktenskap uppges ha plågats av bråk, men hans våldsamma utfall har chockat WWE-stjärnan och hennes familj.

‘En sak Nikki aldrig visade var de verbala problemen hon hade med Artem,’ fortsatte källan. ‘De behandlade inte varandra särskilt trevligt och de byggde aldrig på en vänskap.’

‘Deras enda fokus har varit på deras son och inte på varandra. Det orsakade bråk, men såvitt alla vet blev det aldrig fysiskt.’

‘Familj och vänner är mycket förvånade över att det blev fysiskt, men de är inte direkt förvånade över att de hade problem, det verkade bara som normala relationsproblem för utomstående.’

Under helgen sågs Nikki gå ombord på ett JSX-flyg till Sin City på Oakland flygplats utan sin vigselring. Hon var åtföljd av sin son och en assistent.

På tisdagen hävdade TMZ att Nikki inledde jakten på en advokat dagen efter att Artem påstås ha attackerat henne.

Publikationen påstod att hon har ringt sedan fredagen och avser att avsluta sitt äktenskap.

Artem och Nikki korsade ursprungligen vägar 2017 när de parets upp på den 25:e säsongen av Dancing with the Stars.

Artem hade tidigare varit i högprofilerade förhållanden med andra kändisar, inklusive dansaren Giselle Peacock, 43 år, mellan 2004 och 2005. Han dejtade också DWTS-domaren Carrie Ann Inaba, 56 år, mellan 2006 och 2008.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version