Pernilla Wahlgren och Christian Bauer gifter sig i en tredagarsfest i Spanien: Alla detaljer här

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer gifter sig för andra gången, denna gång i en stor tredagarsfest i Marbella med 130 gäster. Tidigare hade de en mindre ceremoni för att hennes sjuka far skulle kunna närvara. Vigseln sker fredag den 13:e september, ett datum som Wahlgren inte ser som otursdag utan snarare som tur eftersom 13 är Bauers lyckonummer. Hennes barn Bianca och Benjamin är toastmasters, och brodern Linus ska hålla tal och sjunga. Wahlgren avslöjar inga kostnader för bröllopet men påpekar att både hon och Bauer delar på utgifterna. Hon är ännu inte säker på om hon kommer att lägga till Bauers efternamn, och hon undviker traditionella bröllopsklänningar för något mer avslappnat.

Pernilla Wahlgren har flitigt uppdaterat sina Instagramföljare från Marbella om bröllopsförberedelserna. Nu väntar en stor tredagarsfest med både familj och vänner, där själva vigseln sker på fredag den 13:e september. Att hon gifter sig på ett datum som ses som en otursdag ser hon inte som ett hinder. 130 gäster flyger ner till Marbella för att fira bröllopet, och Wahlgren berättar att Bauer har sett till att det finns scheman och goodiebags till gästerna. Bianca och Benjamin Ingrosso kommer att vara toastmasters, och Linus Wahlgren kommer att hålla tal och sjunga under middagen.

Wahlgren väljer att inte avslöja prislappen på bröllopet, men betonar att både hon och Bauer delar på kostnaderna. Hon har ännu inte bestämt sig för om hon kommer att lägga till Bauers efternamn. Trots att hon har beställt olika klänningar att prova har hon inte besökt bröllopsbutiker och planerar att ha något mer avslappnat än en traditionell bröllopsklänning.

I en analys kan vi se att Pernilla Wahlgrens andra bröllop med Christian Bauer kommer att vara en storslagen tredagarsfest i Marbella med 130 gäster. Trots att kostnaderna inte avslöjas, kommer både Wahlgren och Bauer att dela på utgifterna. Wahlgren har ännu inte bestämt om hon kommer att lägga till Bauers efternamn. Detta bröllop kommer att vara avslappnat och inte traditionellt, och trots att olika klänningar har beställts har inga besök i bröllopsbutiker gjorts.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version