Abbie Chatfield sprang en mycket benig uppvisning när hon gick ut tillsammans med Pip Edwards och Rozalia Russian vid lanseringen av Don Julio Rosado i Sydney på fredagen. Bachelor-stjärnan, 29 år, visade upp sin glamorösa stil när hon bar en mycket vågad ensemble och gjorde en bombastisk entré till Catalina Rose Bay. Hon visade upp sin otroliga figur i en figursydd rosa halterneck-miniklänning med orange djurmönster medan hon poserade för kamerorna. Abbie visade upp en djärv urringning i klänningen, som hade en djärvt låg urringning när hon bar en matchande rosa BH under. Hon gav sig själv några extra centimeter i ett par krämfärgade knähöga stövlar och lät sin outfit tala för sig själv genom att hålla tillbehören minimala. Verklighetens TV-stjärna, som dejtar Peking Duk-frontmannen Adam Hyde, stylade sitt bruna hår i fylliga lockar över sina axlar. Hon var på plats vid evenemanget med modedesignern Pip, 44, som bar en sofistikerad ensemble med stil. Den före detta kreativa direktören för P.E Nation såg typiskt modemedveten ut i en rosa och blå pastellstickad topp, som hade stora 24-bokstäver över framsidan.

Hon avslutade sin outfit med udda rosa byxor med genomskinligt material på benen, medan hon la till en bit till sin ram med ett par transparenta klackar. Hon gick ut på evenemanget solo, bara dagar efter att hon verkar ha bekräftat sin nya romans med multimiljonären Geoff Bainbridge, 52. Paret sågs sätta på en mycket mysig uppvisning i New York över helgen, och visade öppet sin kärlek genom att dela en kindkyss och hålla händerna. En källa bekräftade för Daily Mail Australia att de ‘dejtar’ och deras senaste syn kom veckor efter att han setts lämna Edwards hus i Sydney. Grill’d-investeraren Bainbridge gjorde rubriker för över två år sedan när han avgick som VD för alkoholbolaget Lark Distilling efter att han blev filmad när han rökte från en glaspipa.

Annorstädes vid Don Julio-lanseringsevenemanget satte Melbourne-societetskvinnan Rozalia på en glamorös uppvisning i en chic maxiklänning. Hustrun till högprofilerade affärsmannen Nick Russian såg till att dra till sig uppmärksamhet i en höghalsad rosa klänning med en genomskinlig kjol och omslagsdetaljer. Hon packade sina väsentligheter i en liten krämhandväska och bar en rad guldarmband från den australiensiska modemärket Witchery. Rozalia lade till sina fantastiska drag med en bronserad sminkpalett inklusive en dramatisk touch av bränd orange ögonskugga.

Utångspunkten kommer bara veckor efter att Rozalia och hennes man Nick avslöjade att de planerar att lägga ut sin Melbourne-bostad till försäljning med ett pris på 3-3,3 miljoner dollar. Paret har listat den lyxiga fyra sovrum, två badrum hem i Richmond med ett pris på 3-3,3 miljoner dollar. Rozalia tog till Instagram förra månaden för att meddela att paret och deras familj går vidare efter 10 år. ‘Slutet på en era!’ skrev hon till den korta klippet som visade den vackert bevarade periodexteriören på huset som byggdes på 1870-talet. ‘Hoppas någon annan njuter och älskar det här huset som vi gjorde. Flyttade in som en familj på 3. Tio år senare flyttade vi ut som en familj på 7. Dags för någon annan att skapa nya minnen.’ De begär uttryck för intresse för den bländande egendomen, som täcker två våningar och ligger 5,6 km från CBD.

Paret gifte sig 2013 och delar två barn – dottern Willow, 10, och sonen Kingston, åtta. Nick är ett stort namn inom Melbournes nattklubbscenen och han driver Bar Bambi tillsammans med Rozalia. Ballerina-omgjorda-modellen Rozalia har samarbetat med stora varumärken som Dior, Louis Vuitton och L’Oréal Paris.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version