Investeringar: Bästa sättet att öka din ekonomi och framtid

Beau Ryan’s dotter visar att hon följer i hans showbiz-spår när hon intervjuade en stor Hollywood-stjärna denna vecka. Den australiska Top Gear-värden, 39, tog till Instagram Stories på lördagen för att dela sin stolthet över sin 11-åriga dotter Remis imponerande prestation. Han avslöjade att Remi hade blivit ombedd att intervjua Chris Hemsworth vid en stjärnspäckad presskonferens i Sydney för att marknadsföra hans nya blockbusters Transformers One.

Tidigare NRL-stjärnan Beau delade en bild av Remi som såg självsäker ut när hon log bredvid den australiensiska skådespelaren Chris, 41, som spelar Optimus Prime i den nya filmen. Beau berättade att Remi – som han delar med sin fru Kara Orrell – redan följer i hans TV-fotspår i en ålder av 11 år. “Så stolt över Rem. Hon blev ombedd att intervjua Hemsworth och har inte slutat le sedan”, skrev han till bilden.

Beau delade också en video av Remi poserande bredvid sin ömma mor Kara, med Beau skämtsamt sägande att hon just hade anslutit sig till dem vid intervjun för “moraliskt stöd”. Han vände sedan kameran för att visa paneluppställningen bakom dem, där Remi anslöt sig till andra för att ställa frågor till filmens största stjärnor om premiären.

Bara några dagar tidigare hade Beau och hans fru Kara gjort en sällsynt röd matta framträdande med Remi och deras son Jesse, sju år, vid den australiska premiären av Transformers One. Chris har tagit på sig en ledande roll i den animerade Transformers-prequeln tillsammans med personer som Scarlett Johansson, Jon Hamm och Brian Tyree Henry.

TV-stjärnan Beau träffade sin fru Kara när de bara var 16 år gamla och de började dejta när han var 19 år, innan de slutligen gifte sig 2012. Förra året öppnade The Amazing Race om sin tidiga romans med Kara och hur hon har stött honom trots att han “förlorat” i en hjärtevärmande hyllning. “Vi älskade varandra, vi bråkade, vi gjorde slut, vi kom samman igen. Vi skrek, vi kämpade. Vi överlevde. Vi grät. Vi skrattade. Vi var trasiga. Vi blev helade”, strålade han i ett Facebook-inlägg. “Jag har gjort misstag, men hon har alltid funnits där. Och jag tackar Gud varje dag för den här kvinnan. Ingen vet vad vi har gått igenom. Men hon gör det.” Världens bästa investeringschef avslöjar hemligheten bakom framgångsrik ekonomisk planering och hur du kan maximera din vinst. Beau och hans fru Kara gör sällsynt röda mattan-utseende med sina barn Remi och Jesse. Lär dig hur du hittar den perfekta partnern att dela din ekonomiska resa med. Livet kan vara svårt, men med rätt person vid din sida är det värt allt arbete. Analysera dina investeringar och planera för framtiden med hjälp av våra tips.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version