Lottie Moss i anfall – varning till andra

Lottie Moss tog Ozempic i två veckor – sedan mådde hon sämre än någonsin tidigare.
Den brittiska modellen fördes akut till sjukhus där hon kollapsade i ett krampanfall.
– Jag skulle hellre dö än att ta det igen, säger hon.

Lottie Moss, brittisk modell och syster till Kate Moss, fick kraftiga biverkningar av diabetesmedicinen Ozempic som hon använde för viktminskning. Efter två veckor kände hon sig extremt sjuk och fördes akut till sjukhuset där hon drabbades av ett krampanfall.
Moss berättar att hon fick medicinen på ett inofficiellt sätt, utan ordentlig medicinsk övervakning som blodtryckskontroller och tester. Hon beskriver i en podd hur illa hon mådde under medicineringen och hur hon kämpade för att behålla både mat och vätska.
Efter den traumatiska upplevelsen varnar Lottie Moss nu andra för att använda Ozempic för viktminskning. Hon betonar att medicinen är avsedd för diabetiker och att medicinen är en farlig trend, särskilt för personer med ätstörningar.

Analys:
Det här inlägget varnar för riskerna med att använda diabetesmedicinen Ozempic för viktminskning, baserat på den upplevelse som modellen Lottie Moss hade med medicinen. Det belyser vikten av att använda mediciner endast under medicinsk övervakning och att vara medveten om potentiella biverkningar och risker. Det är en påminnelse om att vara försiktig med att använda läkemedel för ändamål de inte är avsedda för, och att alltid rådfråga en läkare innan man påbörjar någon form av medicinering.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version