Sarah Roberts strålade av glädje när hon dök upp i Sydney efter att hennes ex-make James Stewart gått vidare med deras Home and Away medstjärna Ada Nicodemou. Den 39-åriga såpopera skådespelerskan visade upp sig i en glamorös outfit när hon dök upp på den röda mattan ensam för premiären av hennes senaste film Runt. Sarah, som slutade spela Willow i Home and Away 2021, visade upp sina ben i en stilren vit miniklänning och verkade vara i glatt humör. Med klänningen som fokus valde Sarah subtila accessoarer, en enkel gul armband för att komplettera sin chic outfit. Hon avslutade looken med ett par genomskinliga, remförsedda klackar och stylade sitt bruna hår i glansiga vågor över axlarna. Efter att ha poserat för en serie bilder ensam, anslöt hon sig till en grupp av sina Runt medskådespelare när de poserade för gruppfoton för att fira filmens release. Hon log bredvid Celeste Barber, Lily LaTorre, Jack LaTorre, regissören John Sheedy, Matt Day och författaren Craig Silvey.

Sarah spelar Gretel Patel i filmen, som berättar historien om tioåriga Annie och hennes hemlösa hund Runt när de försöker vinna Agility Course Championship på Krumpets Dog Show i London. Sarahs senaste framträdande på röda mattan kommer efter att hennes ex-make James avslöjade i april att han hade gått vidare med sin skärmskärlek Ada. Home and Away-kollegorna Ada och James troddes först dejta efter bombbilder dök upp på paret som var öm mot varandra på Anzac Day. Paret njöt av en dryck tillsammans på The Royal Hotel och sågs senare mysiga utanför lokalen efter att ha lämnat stället. Det har sedan dess varit flera synpunkter på paret, både på och utanför skärmen. Nyheten om James och Adas romans kom efter att Sarah bekräftade i Stellar magazine att hon och James hade avslutat sin skilsmässa efter att tyst skilts åt.

“Jag vill bara säga att jag är skild,” berättade hon för tidningen. “Ibland växer människor isär och det är okej… Jag kom till en punkt där jag insåg att jag inte kunde växa på det sätt jag ville inom detta specifika förhållande.”

Sarah och James gifte sig 2019 efter att ha förlovat sig i november 2018. Han hade friat på restaurangen där de hade haft sin första dejt ett år tidigare. Paret knöt knuten på Luttrellstown Castle, i utkanten av Dublin, Irland, i juli 2019. Sarah spelade på Home and Away från 2017 till 2021, innan hon lämnade för att fokusera på sin filmkarriär. Hon har nyligen reflekterat över sin relation med James efter att hans nya romans kommit fram, och avslöjade att hon inte var lycklig på “ett tag” men har nu hittat “fred”.

“För ett tag sedan var jag inte den gladaste personen på blocket, men jag älskar livet för tillfället,” sa den 39-åriga för Herald Sun i augusti.

“Mycket har förändrats. Jag ångrar ingenting,” fortsatte hon. “Jag tror att det är bra om man kan lära sig att växa, vilket är vad jag alltid ville göra inom mitt äktenskap. Jag ville göra det med en teamkollega och det kommer att vara någon annan nu.”

TV-stjärnan tillade att hon arbetar hårt för att säkerställa att hon kan vara öppen och ärlig om sin skilsmässa resa.

“Jag ogillar verkligen oärlighet och jag tror att om människor kan kliva in i sin autenticitet, finns det kraft i det,” sa hon.

Analys:

Artikeln handlar om Sarah Roberts och hennes senaste framträdanden i offentligheten efter att hennes ex-make James Stewart gått vidare i en ny relation med deras gemensamma Home and Away medskådespelerska Ada Nicodemou. Trots sitt förflutna har Sarah visat upp en positiv och glamorös attityd på röda mattan för premiären av hennes senaste film Runt. Genom att fokusera på sin karriär och reflektera över sitt tidigare äktenskap visar Sarah en stark och självständig inställning till förändringar i hennes liv. För andra som kanske går igenom liknande situationer, kan hennes historia ge hopp och inspiration att följa sitt eget välbefinnande och söka efter lycka även efter utmaningar och separationer.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version