Ant McPartlin dines out with wife Anne-Marie in Newcastle: Se bilder av paret i en lokal restaurang

Under helgen valde Ant McPartlin att äta middag med sin fru Anne-Marie på en restaurang i Newcastle istället för att vara med i Saturday Night Takeaway. Paret njöt av en trevlig kväll tillsammans med en av Anne-Maries tonårsdöttrar från ett tidigare äktenskap. Ant verkade vara på gott humör när de lämnade den populära italienska restaurangen senare på kvällen.

Ant var klädd i en avslappnad blå denimskjorta och svarta jeans medan han och Anne-Marie, klädd i en svart tröja och blå utsvängda jeans, gick arm i arm mot en väntande bil.

Ant nyligen gav en sällsynt inblick i sitt liv med sonen Wilder efter att ha blivit far för första gången vid 48 års ålder. Han berättade för Daily Star: “Jag mår riktigt bra, jag är väldigt lycklig. Det finns massor av blöjor och sömnlösa nätter, men det är helt underbart. Jag älskar det. Det har varit det bästa året.”

Ant skilde sig från sin första fru, make-up artist Lisa Armstrong, 2018 efter 11 års äktenskap. Han gick offentligt ut med sitt förhållande med Anne-Marie, som tidigare var personlig assistent, sex månader senare. Det före detta paret hade aldrig barn tillsammans men adopterade choklad Labrador Hurley 2013 – och de har varit inblandade i en pågående strid om vårdnaden om hunden.

Genom att se bilder av Ant och Anne-Maries avslappnade kväll på restaurangen får du en inblick i deras vardag och relation, vilket kan vara inspirerande för andra par och familjer. Att balansera arbete, familj och personliga intressen är en utmaning för många, och Ant och Anne-Maries öppenhet om sina liv kan ge andra hopp och inspiration att hantera sina egna liv på ett positivt sätt. Lisa kämpar för ensam vårdnad om hunden Hurley efter sin skilsmässa med Ant. Trots hans motstånd har hon lovat att fortsätta kampen för att få ha den chokladfärgade labradoren för sig själv. Lisa har uttryckt en önskan om att ta hand om Hurley på heltid och vänner till henne säger att hennes önskan har förstärkts efter Ants första barn föddes. För Lisa har hunden varit ett stort stöd och en livlina under en svår tid. Hon känner sig sviken av både Ant och Anne-Marie och vill ha full vårdnad om Hurley. Ant älskar också hunden men har andra ansvar och Lisa ser ingen anledning till varför hon inte kan ha ensam vårdnad om honom. Finansiella Tips för Framgångsrik Investering: Hur du Maximerar din Avkastning

Att investera i finansmarknaden kan vara en lönsam strategi för att öka din förmögenhet. Men det är viktigt att ha en välgenomtänkt plan och strategi för att maximera din avkastning. Här är några finansiella tips för att hjälpa dig att bli en framgångsrik investerare.

1. Gör din forskning och utbilda dig själv om olika investeringsalternativ.
2. Skapa en diversifierad portfölj för att minska risken.
3. Ha tålamod och långsiktighet när det gäller investeringar.
4. Använd dig av tekniska verktyg och analyser för att fatta informerade beslut.
5. Ha en nödplan för att hantera eventuella förluster.

Genom att följa dessa finansiella tips kan du öka dina chanser att lyckas på finansmarknaden och maximera din avkastning.

Analys: Det är viktigt att förstå att investeringar innebär risker, men med rätt strategi och plan kan du öka dina chanser att nå framgång. Genom att diversifiera din portfölj och vara tålamod kan du minimera risken och maximera din avkastning. Det är viktigt att göra din forskning och använda dig av tekniska verktyg för att fatta informerade beslut. Ha alltid en nödplan för att kunna hantera eventuella förluster. Genom att följa dessa finansiella tips kan du ta kontroll över dina investeringar och öka din chans att nå dina ekonomiska mål.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version