Ferne McCanns fästman Lorri Haines har brutit sin tystnad på Instagram på söndag efter att hon meddelade att deras ITVBe-show Ferne McCann: My Family and Me avslutas. Den före detta TOWIE-stjärnan, 34, bekräftade att nästa säsong av hennes långkörande reality-tv-serie kommer att vara den sista efter att hon har dokumenterat sin resa från graviditet och ensam föräldraskap till förlovad tvåbarnsmor. Genom att göra det ‘svåra beslutet’ att dra ut showen med affärsmannen fästmannen Lorri och sexåriga dotter Sunday, hennes barn med före detta partner Arthur Collins, gjorde Ferne tillkännagivandet på Instagram. Kort efter visade Lorri sitt stöd och hyllade sin blivande fru genom att kommentera. Han skrev: ‘Åh det har verkligen varit några roliga år! Jag har haft roligt att filma med dig och alla inblandade.’ ‘Jag är så stolt över dig för att du har tagit detta beslut för dig själv, familjen och särskilt för barnen. Så många större saker på horisonten som är mycket spännande. låt oss gå x’. Showen, som började som Ferne McCann: First Time Mum och initialt följde henne när hon uppfostrade förstfödda Sunday, har sänts i 13 säsonger och 7 år. Showen döptes om 2023 när Ferne välkomnade sin andra dotter Finty. Genom att bekräfta nyheten med Instagram-följare skrev hon: ‘Efter otroliga 13 säsonger har jag fattat det mycket svåra beslutet att denna säsong av @fernemyfamandme kommer att vara min sista.’ ‘Var börjar jag? Först och främst genom att säga ett stort, stort tack till var och en av er som har sett min show och varit med på vår familjeresa med oss.’ ‘Denna show har varit en otrolig del av mitt liv de senaste sju åren och vilken resa det har varit att filma från att vara gravid med Sunday till nu. Ert stöd och lojalitet till mig och min familj har, ibland, lyft mig mer än ni någonsin kommer att veta. Tack.’ McCann, som också är förälder till 14 månader gamla sonen Finty med Haines, tillade: ‘Från den dagen jag började filma har jag hällt mitt hjärta och själ i serien. Ferne McCann avslutar sin populära TV-show efter 7 år och 13 säsonger

Ferne McCann, känd för sin show “Ferne McCann: First Time Mum”, har meddelat att det är dags att avsluta programmet. Beslutet har inte varit lätt, men Ferne känner att det är rätt tid för en förändring. Hon bekräftade nyheten på Instagram och tackade alla som har följt och stöttat henne under resans gång.

Ferne delade med sig av beslutet med tanke på sina barn, särskilt dottern Sunday, som har varit med henne på hela resan. Hon vill att Sunday ska kunna gå sin egen väg och ta egna beslut. Ferne är tacksam för allt stöd och kärlek hon har fått från tittarna genom åren.

Det här är en stor förändring för Ferne och hennes familj, men det är också en möjlighet för henne att utforska nya möjligheter och ta nästa steg i sin karriär. Vi önskar henne all lycka i framtiden och ser fram emot att se vad som kommer härnäst. Investera i den bästa aktiemarknaden: En guide till framgångsrika investeringar

Att investera i aktiemarknaden kan vara en lönsam affär för dem som är beredda att göra sitt hemarbete och ta kloka beslut. Med rätt strategi och förståelse för marknadens trender kan du maximera din avkastning och minimera riskerna. I denna guide kommer vi att utforska några av de bästa investeringsmöjligheterna på marknaden och ge dig de verktyg du behöver för att lyckas.

När du väljer vilka aktier du ska investera i är det viktigt att göra noggrann forskning och bedöma företagets potential. Genom att analysera finansiella rapporter, branschtrender och konkurrenternas prestanda kan du fatta informerade beslut som kommer att gynna dig på lång sikt.

En annan viktig faktor att överväga är diversifiering av din portfölj. Genom att sprida dina investeringar över olika branscher och tillgångar kan du minska risken för förluster och öka möjligheterna till avkastning. Att ha en balanserad portfölj är nyckeln till långsiktig framgång på aktiemarknaden.

Slutligen är det viktigt att ha tålamod och disciplin när man investerar. Att följa marknadens trender och inte låta kortsiktiga svängningar påverka dina beslut kan hjälpa dig att uppnå dina ekonomiska mål på lång sikt.

Genom att följa dessa riktlinjer och vara medveten om de senaste trenderna på marknaden kan du maximera din avkastning och minimera riskerna för dina investeringar. Ta kontroll över din ekonomiska framtid genom att göra kloka investeringsbeslut idag.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version