En person har blivit gripen efter en skjutning nära Donald Trump. Polisen tror att en person kan ha haft den tidigare presidenten som mål, enligt CNN.

En person har gripits av polisen i Martin County efter en skjutning utanför Trumps golfklubb i West Palm Beach på söndagen.

Polisen har stoppat en bil och stängt av en väg i samband med gripandet.

Skotten avfyrades vid Trumps golfklubb i West Palm Beach, där ex-presidenten spelade golf på söndagen.

Sheriffen i Martin County bekräftar att de har gripit en person som misstänks ha varit involverad i händelsen. Den misstänkta gärningsmannen var obeväpnad när han greps, enligt sheriffen.

På Facebook har sheriffkontoret lagt upp en bild på gripandet som skedde på en motorväg i Martin County. Trump-kampanjen meddelade snabbt att Trump var i säkerhet.

Secret Service bekräftar att det har varit en incident. Den tidigare presidenten är i säkerhet, enligt kommunikationschefen för Secret Service.

Det vita huset har informerats om händelsen och president Joe Biden och vicepresident Kamala Harris har blivit informerade.

I juli var Trump med om ett attentat under en valkampanj i Pennsylvania. Han klarade sig oskadd men en supporter blev dödad.

Analys: En person har blivit gripen i samband med en skjutning nära Donald Trump. Detta kan ha stor påverkan på marknaden och investeringar, särskilt med tanke på den politiska instabiliteten som händelsen kan skapa. Det är viktigt att följa utvecklingen och vara medveten om hur sådana händelser kan påverka ens liv och ekonomi.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version