Nicole Kidmans adopterade barn, sonen Connor och dottern Bella, stöder skådespelerskan efter sin älskade mammas Janelles död.

Bella, 31, och Connor, 29, har enligt uppgift skrivit ett hjärtligt meddelande till Nicole efter att hon avslöjade att hennes älskade mamma dog vid 84 års ålder – bara några timmar innan hon tilldelades bästa skådespelerska för sin roll i Babygirl vid Venedig Filmfestival.

Enligt Woman’s Day är skådespelerskan glad över att höra från sina barn och skulle älska att ha dem tillbaka i sitt liv.

Den mest hjärtevärmande saken för Nicole har varit att få ett gemensamt meddelande från Bella och Connor, som hon inte har hört av på väldigt länge, sa en källa.

Det är lite sorgligt att det tog en sådan tragisk händelse att få dem tillbaka i hennes liv, men hon vet att det skulle göra sin mamma så lycklig om deras bortfallna barnbarn kom tillbaka in i familjen.

Källan sa också att Nicole är villig att ta tid från sin karriär för att ge sitt förhållande till sina barn ‘dess bästa chans’.

Bella och Connor är de enda barnen Nicole delade med sin ex-make Tom Cruise, och paret adopterade sin dotter 1992 och son 1995.

Det är lite känt om Nicoles nuvarande relation med Bella och Connor eftersom de enligt uppgift stannade ‘trogna sin far’ efter hennes uppbrott från Top Gun-stjärnan 2001 – vilket innebär att de uppfostrades i den kontroversiella Scientologi-kyrkan.

Nicole har vägrat att prata om religionen eller sina familjeband på senare år, men sägs ha varit frånvarande från många av sina barns livshändelser, inklusive Bellas bröllop på Dorchester-hotellet i London 2015, trots att hon bodde i staden vid den tiden.

Stjärnan från Big Little Lies har inte setts offentligt med sina äldsta två barn sedan 2007, och hon blev enligt uppgift ‘förkrossad’ efter att paret inte deltog i sin fars begravning 2014.

I 2018, när hon tog emot sin Golden Globe för bästa skådespelerska, tackade Nine Perfect Strangers-stjärnan sina biologiska döttrar och andra make Keith Urban – men nämnde inte Connor eller Bella.

Skådespelerskan talar sällan om paret, säger att hon vill hålla förhållandet privat, men har talat om hur de ‘valde scientologi’ och ‘inte kallar henne mamma’.

Connor och Bella deltog också inte i Nicoles ceremoni för livsprestation i Los Angeles i april.

Analys: Artikeln handlar om Nicols Kidmans relation till sina adopterade barn, Bella och Connor, efter hennes mammas död. Trots tidigare avstånd har barnen nu tagit kontakt med henne, vilket visar på en möjlig återförening. Nicole är villig att satsa på förhållandet med sina barn trots tidigare svårigheter. Detta påminner om vikten av familjerelationer och att förlåta och omfamna varandra i svåra tider.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version