Pixars Inside Out 2: En Toxic Workplace Utsatt

Pixars biosuccé Inside Out 2 har beskrivits som en toxic workplace av tidigare anställda efter att filmen blivit den mest framgångsrika animerade filmen genom tiderna. Trots att filmen har dragit in enastående $1,67 miljarder på bio, har personalen hävdat att filmens framgång kom till priset av deras hälsa och ekonomi.

Enligt en ny rapport från IGN har 10 tidigare Pixar-anställda avslöjat den påstådda “krossande 24/7-pressen” av att arbeta för att göra filmen till en hit för det kämpande studion – med deras ansträngningar aldrig belönade efter att de blivit avskedade – och de är nu inte berättigade till bonus på filmen.

Anställda hävdar att de blev “hängda ute att torka” av Pixar – som är ett dotterbolag till Walt Disney Studios – efter att “den största kraschen i studions historia” ledde till att 175 arbetare – 14 procent av personalen avskedades i maj.

Det påstods att Pixar var fast beslutna att göra filmen till en framgång på grund av rädslan att studion skulle gå under efter år utan en monsterhit.

En källa sa att “alla kände press” och tillade: “Även nu tror jag att folk är borta och fortfarande känner av pressen som ‘Åh, vi gjorde det. Vi gjorde det.'”

Inside Out påstås ha varit “dåligt hanterad” vilket ledde till en större mängd “sista minuten”-ändringar – vilket krävde att verktyg “utvecklades på plats”.

En källa sa att animatörerna arbetade sju dagar i veckan i “en månad eller två” och tillade: “Hemskt mycket produktionsarbetare, bara människor som kastades in i jobb de aldrig riktigt hade gjort tidigare… Det var fasansfullt.”

En högre chef på Pixar berättade för publikationen att kraschen i slutet av Inside Out 2 inte skiljde sig från de på många andra filmer från studion.

De som arbetade långa timmar fick betalt övertid och erbjöds ledig tid som kompensation – men källor sa att de rigorösa kraven och produktionsstrukturen lämnade alla utmattade.

Källor hävdar att studion är “överdrivet beroende” av Chief Creative Officer Pete Docter, till den grad att “Du kan inte göra någonting utan Pete. Bokstavligen ingenting.”

En tidigare anställd sa: “Pixars interna kultur just nu är riktigt tuff.”

Analys och Nedbrytning:

Artikeln handlar om hur Pixars framgångsrika film Inside Out 2 har fått anställda att känna sig utnyttjade och överarbetade på grund av den intensiva arbetsmiljön och bristen på belöningar för deras hårda arbete. Filmen har dragit in enorma summor pengar, men enligt personalen har detta kommit på bekostnad av deras hälsa och ekonomi. Detta visar på de negativa konsekvenserna av en toxic workplace och det överdrivna beroendet av en enda person inom företaget. Sådana situationer kan påverka anställdas välbefinnande och leda till utbrändhet och missnöje. Det är viktigt att företag tar hand om sina anställda och skapar en sund arbetsmiljö för att undvika sådana problem. Insidan Ut 2: Disney’s Stora Misslyckande och dess Ekonomiska Konsekvenser

Insidan Ut 2, en efterlängtad uppföljare till den populära filmen, har blivit föremål för kontroverser och ekonomiska problem. Efter att filmen Lightyear floppade på biograferna 2022, påstods det att Pixar hade som mål att göra Insidan Ut 2 “mindre gay” för att undvika ett liknande öde. En scen med en samkönad kyss i filmen förbjöds eller censurerades i flera länder och ansågs vara en bidragande faktor till filmens misslyckande.

Det hävdades att filmen genomgick omfattande redigeringar för att förändra tonen och belysningen i vissa scener för att eliminera allt romantiskt drag och för att göra huvudkaraktären Riley’s relation med stödkaraktären Val så platonisk som möjligt. Dessutom ledde nedskärningar och uppsägningar inom Pixar till en minskning av arbetsstyrkan, vilket orsakade stor oro och ekonomiska svårigheter för de anställda.

Det är tydligt att ekonomiska beslut och interna strider inom företaget har påverkat produktionen och mottagandet av Insidan Ut 2. Detta visar hur konflikter och nedskärningar inom ett företag kan ha långtgående konsekvenser för dess anställda och ekonomiska framgång. Nyckeln till framgångsrik investering: Hur du kan maximera din avkastning på aktiemarknaden

Att investera på aktiemarknaden kan vara en lönsam strategi för att bygga upp din förmögenhet på lång sikt. Genom att ta rätt beslut och följa marknadstrenderna kan du maximera din avkastning och öka din portföljs värde över tid.

En av de viktigaste faktorerna att överväga när du investerar i aktier är att diversifiera din portfölj. Genom att sprida dina investeringar över olika branscher och tillgångar kan du minska risken och öka möjligheten till avkastning. Det är också viktigt att göra noggrann forskning och hålla dig informerad om de senaste marknadsutvecklingarna för att fatta välgrundade beslut.

Att ha en långsiktig investeringsstrategi är avgörande för att uppnå framgång på aktiemarknaden. Istället för att försöka tidigare marknadens svängningar är det bäst att hålla fast vid din strategi och låta dina investeringar mogna över tid. Genom att ha tålamod och disciplin kan du öka dina chanser att nå dina ekonomiska mål.

Slutligen är det viktigt att regelbundet övervaka din portfölj och göra justeringar när det behövs. Genom att vara proaktiv och ta kontroll över dina investeringar kan du säkerställa att du är på rätt väg mot ekonomisk framgång.

Analys:

Den här artikeln ger en översikt över vikten av att investera på aktiemarknaden och ger några användbara tips för att maximera avkastningen. Genom att diversifiera din portfölj, ha en långsiktig strategi och vara proaktiv i din hantering av investeringar kan du öka dina chanser att nå dina ekonomiska mål och bygga upp din förmögenhet över tid. Att investera på aktiemarknaden kan vara en effektiv strategi för att skapa långsiktig ekonomisk stabilitet och välfärd.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version