Rec Silicon-aktien stiger efter meddelandet om produktionen på anläggningen i Moses Lake

Rec Silicons aktie stiger med 17,54% efter meddelandet om den första kommersiella leveransen av ultra-högre polysilisium från deras anläggning i Moses Lake, Washington. Även om den första leveransen har blivit försenad till mitten av oktober, går produktionen bra och tillräckliga volymer produceras för kommersiella leveranser. Företaget kommer att hålla en telefonkonferens för analytiker, investerare och aktieägare för att svara på frågor om leveransen.

Köper Shelf Drilling North Sea

Riggselskapet Shelf Drilling har ingått avtal om att köpa Shelf Drilling North Sea, vilket kommer att bli ett helägt dotterbolag. Aktionärerna i Shelf Drilling North Sea kommer att få 1,05 aktier i Shelf Drilling och 8,0 kronor per aktie, vilket motsvarar ett totalvärde på 25,90 kronor per aktie. Fusionen förväntas vara klar i andra delen av oktober 2024.

Stiger efter uppköpsrykten

IT-företaget Crayons aktie steg nära 14% på Oslo Börs i tidig handel på måndag. Detta efter uppgifter om uppköpsintresse från det schweiziska teknologiföretaget SoftwareOne. Crayon-aktien stiger mer än 15% runt klockan 10:30.

Sammanfattningsvis ser det ut som att Rec Silicon-aktien, Shelf Drilling North Sea och Crayon-aktien alla har uppåtgående trender på marknaden. Det är viktigt att följa med på dessa trender och analysera hur de kan påverka din ekonomi och investeringar. Uppdateringar om företagens prestanda och marknadens utveckling kan ge dig värdefull information för att fatta informerade beslut kring dina finansiella tillgångar.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version