Sundsvalls konståkningsklubb och psykologen Paulina Tomasdotter Tranfeldt inleder samarbete för att öka medvetenheten om psykisk ohälsa

Sundsvalls konståkningsklubb har påbörjat ett spännande samarbete med psykologen Paulina Tomasdotter Tranfeldt för att öka medvetenheten kring psykisk ohälsa. Detta samarbete kommer att ge klubbens medlemmar och tränare en möjlighet att lära sig mer om hur man kan hantera och förebygga psykiska problem.

Konståkerskan Alma Allenius har delat med sig av sina åsikter om det nya samarbetet och ser fram emot att få ta del av Paulina Tomasdotter Tranfeldts kunskap och erfarenhet inom området. Detta partnerskap kommer att vara till stor nytta för alla inblandade och kommer att bidra till en sundare och mer medveten miljö inom konståkningsklubben.

Analys:
Genom att samarbeta med en psykolog inom området psykisk ohälsa visar Sundsvalls konståkningsklubb att de tar frågan på allvar och vill skapa en trygg och stödjande miljö för sina medlemmar. Genom att öka medvetenheten kring psykisk ohälsa kan man förebygga problem och ge de som drabbas verktygen för att hantera sina känslor på ett hälsosamt sätt. Detta samarbete kan på lång sikt leda till en ökad trivsel och prestation inom klubben samt ge medlemmarna en ökad förståelse för vikten av att ta hand om sin mentala hälsa.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version