Cardi B delar med sig av en glimt av den glädjefyllda virvelvinden som följde efter födseln av sitt tredje barn. Den 31-åriga rapparen delade ett bakom kulisserna-video på TikTok på söndagen, där hon fångade all spänning i förlossningsrummet efter att hon och hennes separerade make Offset välkomnade en flicka. Det intima materialet visar Cardi amma deras nyfödda medan Offset, mitt i deras skilsmässa, ömt vaggar babyn i sitt knä. Deras äldre barn, Kulture, sex, och Wave, tre, var också en del av firandet, varmt kramande sin nya syskon med sina stolta föräldrar. Dessutom delade Cardi det rörande ögonblicket när hon Facetimade Kulture för att meddela ankomsten av bebisen, vars namn ännu inte har avslöjats.

“Är bebisen sömnig, mamma?” frågade Kulture, varpå den stolta mamman svarade: “Ja, hon är liten.” BTS-klippet kommer efter att Cardi gav en uppdatering om sin hälsa på lördagen. “Tack till alla som har visat mig så mycket kärlek,” sa hon på Instagram och tillade: “Jag är så kär i min lilla bebis!! Hon är så söt och liten.” “Jag mår bra!” tillade hon. “Mycket uppfriskad, mycket stärkt, väldigt MODER.”

Analyserat: Cardi B delar öppet med sig av sitt liv och familjeögonblick, vilket ger fansen en inblick i hennes personliga värld. Genom att visa den glädje och kärlek som omger födelsen av hennes tredje barn, skapar hon en stark koppling till sin publik och ger dem en känsla av delaktighet i hennes lycka. För investerare kan detta vara en påminnelse om att även kändisar och offentliga personer har privata ögonblick och familjeliv som påverkar deras beslut och prioriteringar. Att förstå den mänskliga sidan av kändisar kan ge investerare en djupare inblick i deras beteende och val, vilket kan vara värdefullt vid bedömningen av deras påverkan på marknaden.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version