Förargade Green Day-fans har tagit till sociala medier för att kritisera Ticketmasters prissättning för deras kommande australiska turné, där biljettpriserna har stigit till över $500.

Förra veckan meddelade det amerikanska rockbandet att de kommer att göra sin Saviors-stadionturné Down Under i mars 2025 efter att ha lovat att återvända till landet för ett år sedan.

Men fansen är inte nöjda med Ticketmasters dynamiska prissättningsmodell, som innebär att biljettpriserna stiger i enlighet med konsumentefterfrågan.

Det rapporterades nyligen att biljetter för att se punkrockarna i konsert kommer att kosta över $500 per person, när efterfrågan på att se rocktrion skjuter i höjden över hela landet.

De billigaste biljetterna kostar strax över $200, medan en sittplats på arenan för närvarande är prissatt till över $500.

Missnöjda australiska fans tog till sociala medier på tisdagen för att uttrycka sin frustration.

‘Förkastligt och elitistiskt,’ skrev en person, medan en annan tillade: ‘dynamisk prissättning är skandalöst.’

‘The government needs to make this stop,’ kommenterade en tredje person.

“Green day, red flag,” skrev en annan arg fan.

Billie Joe Armstrong, Mike Dirnt och Tre Cool, som senast uppträdde här 2017, kommer att kicka igång den australiska delen av sin turné i Melbourne på Marvel Stadium den 1 mars.

De kommer sedan att ge sig av till Engie Stadium i Sydney den 3 mars och CBUS Super Stadium på Gold Coast den 5 mars.

Green Day kommer att fira 20 år sedan sitt genombrottsalbum Dookie, som följdes upp 10 år senare 2004 av deras hit punk rock-opera American Idiot.

Analys:
Artikeln handlar om Green Days kommande turné i Australien och fansens reaktion på Ticketmasters höga priser. Fansen är upprörda över den dynamiska prissättningsmodellen som resulterar i biljetter till över $500. Detta kan påverka personer som planerar att gå på konserten genom att tvingas betala höga priser eller missa chansen att se sitt favoritband live. Det är viktigt att vara medveten om prissättningsstrategier och fatta välgrundade beslut när det gäller att köpa biljetter till evenemang. Bästa investeringsstrategier för att maximera din avkastning

Att investera i finansmarknaden kan vara en lönsam strategi för att öka din förmögenhet på lång sikt. Genom att använda de bästa investeringsstrategierna kan du maximera din avkastning och minska risken för förluster. I denna artikel kommer vi att utforska några av de mest effektiva strategierna för att lyckas på finansmarknaden.

En av de viktigaste investeringsstrategierna är diversifiering. Genom att sprida dina investeringar över olika tillgångsklasser kan du minska risken för att en enskild investering har en stor negativ inverkan på din portfölj. Genom att investera i aktier, obligationer, fastigheter och råvaror kan du skapa en balanserad portfölj som kan ge stabil avkastning över tid.

En annan viktig strategi är att hålla en långsiktig investeringshorisont. Istället för att försöka tidpunkten för marknaden eller försöka förutsäga kortsiktiga prisrörelser är det bäst att hålla fast vid din investeringsplan och låta dina investeringar växa över tid. Genom att undvika att reagera på kortsiktiga svängningar på marknaden kan du minimera risken för att göra dåliga investeringsbeslut.

Slutligen är det viktigt att regelbundet utvärdera och justera din investeringsportfölj. Genom att övervaka dina investeringar och göra nödvändiga justeringar kan du säkerställa att din portfölj fortsätter att prestera väl och möta dina finansiella mål.

Genom att tillämpa dessa bästa investeringsstrategier kan du öka dina chanser att lyckas på finansmarknaden och uppnå långsiktig ekonomisk framgång. Ta kontroll över din ekonomiska framtid genom att investera klokt och strategiskt idag.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version