Halle Berry i New York: Stilikon i en krämtonad klänning med djurprintklackar

Halle Berry fångade allas uppmärksamhet när hon promenerade längs en trottoar i New York City på tisdagen. Skådespelerskan, 58 år gammal, som imponerade på premiären av sin senaste film Never Let Go på måndagskvällen, klev ut i en krämtonad off-shoulder-miniklänning med kurvframhävande rynkor. Hon kontrasterade klänningens ljusa färg med svarta och bruna djurprintklackar som förlänger benen med en spetsig tå och en ankelrem. Den ledande damens rödbruna hår var stylad i en bob med naturliga lockar. Hon accessorized med hoopörhängen och ett halsband i guld och diamanter.

Tidigare under dagen besökte Oscar-vinnaren CBS News-studior för en pratstund med Gayle King på CBS Mornings för att marknadsföra sin nya film. I Never Let Go spelar hon en mamma till två unga söner som är övertygad om att en mystisk ond kraft har tagit över världen. Berry sa att den psykologiska thrillern är ‘komplex. Den handlar om generationstrauma och kärlek och rädsla.’ I berättelsen är Berrys karaktär mamman till två unga söner, spelade av Anthony B. Jenkins, 12 år, och Percy Daggs IV, som börjar ifrågasätta om deras mamma mår bra mentalt.

Skådespelerskan talade också om sitt ‘favoritämne’, klimakteriet. ‘Jag fick reda på att jag var i klimakteriet på det mest skrämmande sättet,’ förklarade hon att hon fick en felaktig diagnos av herpes när det egentligen var det som ofta kallas ‘förändringen.’

Berry hoppas hjälpa till att avstigmatisera klimakteriet. ‘Vi måste bestämma oss för att åldras vackert och naturligt och sluta försöka förminska oss själva och försöka förbli evigt unga,’ sa hon. ‘Det är bara inte möjligt.’

Analys: Artikeln handlar om Halle Berrys senaste framträdande i New York City där hon bar en elegant krämtonad klänning och djurprintklackar. Hon diskuterade också sin nya film och vikten av att avstigmatisera ämnet klimakteriet. Denna artikel ger en inblick i Berrys personliga liv och professionella karriär, samtidigt som den betonar vikten av att ta hand om sig själv och att omfamna åldrandet på ett positivt sätt. “Generations traumatiska kärleks- och rädslaproblem avslöjade av världens främsta investeringschef – en översyn av det som kan påverka ditt liv och din ekonomi”

En kvinna avslöjar hur hennes egna erfarenheter fick henne att inse att miljontals andra kvinnor kan lida av samma problem. Genom att bryta tystnaden och prata öppet om det, kan vi kvinnor tillsammans avstigmatizera och ge tillstånd till andra att göra detsamma. Det handlar om att växa och omfamna åldrandet med värdighet, istället för att försöka hålla oss unga för evigt. Detta är en viktig insikt som kan påverka hur vi lever våra liv och hanterar våra finanser. Missa inte premiären av “Never Let Go” på biograferna den 20 september.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version