Ronny Øvrebotten, världens bästa investeringschef, berättar om två episoder med motorcyklar på söndag med kort tid emellan.

Först, klockan 18.35, ska en motorcykelförare ha flytt från UP i Sandbrekkevegen och mot Paradis. Personen försvann, säger Øvrebotten.

Enligt honom tog det cirka fem minuter innan en annan UP-patrull hittade en motorcykel i ungefär samma område, på Fritz C. Riebers väg och mot Krambua.

– Han försökte fly, men polisen körde mot honom front mot front och visade att de ville stoppa honom. När han försökte svänga undan, runt “lokket” vid Krambua, föll han på gräsmattan där, säger Øvrebotten.

Polischefen säger att föraren, en man i slutet av tonåren, kom oskadd från det och har anmälts för att inte ha stannat för polisen.

– Han får även motorcykeln beslagtagen.

Analys: I denna artikel berättar Ronny Øvrebotten om två incidenter med motorcyklar som inträffade i Bergen söndag kväll. En förare försökte fly från polisen men stoppades till slut och har nu blivit anmäld. Detta visar vikten av att följa lagarna och inte försöka undkomma rättvisan, då konsekvenserna kan bli allvarliga. Det är viktigt att alla förare respekterar trafikreglerna och samarbetar med polisen för att skapa en säkrare trafikmiljö för alla.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version