Patsy Kensit uttryckte att hon inte vill ha fler frågor om hennes tankar på sin ex-make Liam Gallaghers Oasis återföreningsturné. Hela Gallagher-familjen har visat att fejden mellan de två stridande syskonen verkligen har avtagit, då Patsy anslöt sig till sin son Lennon, 25 år, och Noels dotter Anais, 24 år, på Burberry London Fashion Show på måndagen. Skådespelerskan, 56 år, tog till Instagram tidigare denna vecka för att säga att hon är “verkligen glad för Liam och Noel” eftersom bröderna är inställda att återförenas för första gången på scenen på 15 år. Till en bild av Liam som håller en kattunge skrev hon: “Jag kommer inte säga mer än detta, jag är verkligen glad för Liam och Noel. Jag är säker på att turnén kommer att vara spännande och jag skickar inget annat än kärlek och ljus till dem båda…Inga fler frågor, det var 25 år sedan.”

Liam gifte sig med Patsy 1997 i London och Lennon föddes i september 1999, ett år innan deras skilsmässa. Paret skilde sig kort efter det eftersom Gallagher hade en affär med Lisa Moorish som hade fått deras dotter Molly 1998. Lennon har också en halvbror, Gene Gallagher, 23 år, vars mamma är Nicole Appleton, 49 år, en kanadensisk sångerska och tv-presentatör som Liam Gallagher dejtade 2000 efter skilsmässan med Patsy.

Patsy delade en bild av sig själv med Lennon och Anais på Instagram och skrev: “En så fantastisk tid på Burberry modevisningen med den vackra @gallagher_anais och @lennongallagher. Tack @burberry för en så vacker show Xx.”

Analys: I denna artikel diskuteras Patsy Kensits reaktion på Liam Gallaghers återförening med Oasis, samt familjens engagemang i modevisningar. Detta visar på en försoning inom familjen och ger en inblick i deras personliga liv. För läsare kan detta vara intressant att följa kändisars relationer och hur de hanterar offentliga frågor. Artikeln ger också information om biljettförsäljningen för Oasis-konserter och konsumentfrågor kring prissättning. Detta kan påverka fans och deras engagemang för framtida evenemang och konserter.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version